افزایه حفاری برای استفاده در صنایع غذایی در آزمایشگاه تولید شد

به گزارش مجله آزمون اول، یک شرکت مستقر در برج فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مطالعات خود پیروز به تولید آزمایشگاهی افزایه حفاری کنترل کننده فیلتراسیون سیال حفاری شدند.

افزایه حفاری برای استفاده در صنایع غذایی در آزمایشگاه تولید شد

به گزارش گروه فناوری خبرنگاران به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، یک شرکت مستقر در برج فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر مستقر است در مطالعات خود پیروز به تولید آزمایشگاهی افزایه حفاری کنترل کننده فیلتراسیون سیال حفاری شدند که به گفته آنها این ماده علاوه بر صنعت نفت در سایر حوزه ها همچون صنایع غذایی و آرایشی و بهداشتی کاربرد دارد.

محسن ده ودار از محققان این طرح گفت: به دلیل نیاز فراوان بازار به این مواد اضافه کردنی حفاری و عدم تولید نمونه با کیفیت و استاندارد در داخل کشور اقدام به اجرای طرحی با عنوان دستیابی به روش تولید افزایه های حفاری صنعت نفت کردیم.

وی هدف از اجرای این تحقیق را دستیابی به روش ساخت این مواد در فاز نیمه صنعتی و صنعتی دانست و خاطر نشان کرد: نهایت پیروز به تولید افزایه های حفاری با کیفیت مورد نظر در مقیاس آزمایشگاهی شدیم.

ده ودار مشکل اصلی اجرای این طرح را عدم وجود تجهیزات دقیق آزمایشگاهی و وجود یک منبع جامع برای راهنمایی و پیشبرد طرح ذکر کرد و یادآور شد: از این رو با استفاده از ساده ترین تجهیزات موجود، هزینه شخصی و استفاده از منابع مختلف در بخش های دانشگاهی و صنعتی و انجام آزمایش های متعدد، نتیجه مطلوب حاصل شد.

این دانش آموخته دانشگاه صنعتی امیر کبیر ادامه داد: با توجه به بررسی های اجرا شده، ماده مورد مطالعه نه تنها در صنعت نفت ایران بلکه در صنعت نفت کشور های همسایه نیز تقاضای فراوانی دارد.

وی همچنین اضافه کرد: علاوه بر آن استفاده از این ماده در داخل کشور تنها به بخش حفاری مربوط نمی شود بلکه در صنایع مهم و بزرگی از جمله صنعت خوراکی، صنعت آرایشی و بهداشتی، صنعت دارویی و صنعت نظامی نیز کاربرد دارد.

وی تولید این افزایه در فاز نیمه صنعتی و صنعتی را فاز توسعه ای این طرح نام برد و اضافه کرد: وجود بازار گسترده در داخل و خارج از کشور، بومی سازی و رفع موانع تحریم، امکان صنعتی کردن طرح در مدت زمان کم، امکان استفاده از ظرفیت های خالی موجود در خطوط تولید مواد شیمیایی داخل کشور از جمله مزیت های تولیدی این ماده به شمار می رود.

ده ودار، استفاده از مواد اولیه داخلی، کیفیت بالاتر نسبت به نمونه های موجود، امکان اصلاح و بهبود خواص فعلی با توجه به تجربه کسب شده در این حوزه، استفاده از این ماده در بازار های خوراکی، آرایشی و بهداشتی و دارویی از مزیت های رقابتی این محصول است.

این محقق دانشگاه صنعتی امیرکبیر کاربرد اصلی این ماده را در صنعت نفت دانست و یادآور شد:، اما با تحقیقات بیشتر بیش از 20 حوزه صنعتی از جمله تولید رنگ های صنعتی و ساخت سرامیک برای استفاده از این ماده شناسایی شد که با کمک خواص ایجاد شده توسط این ماده، می توان از آن در این صنایع استفاده کرد.

به گفته وی مهمترین صنایع غیر نفتی که بازار نسبتا گسترده تری دارد، صنایع خوراکی، آرایشی و بهداشتی، دارویی و نظامی هستند.

این طرح از سوی محسن ده ودار، مهران فقفوری، علی سلمانی سیاح و علیرضا کیانی از دانش آموختگان دانشگاه صنعتی امیرکبیر اجرایی شده است.

pariblog.ir: پری بلاگ | در دنیایی از وبلاگ ها و وبسایتهای خبری و علمی چرخی بزنید

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 20 آبان 1400 بروزرسانی: 20 آبان 1400 گردآورنده: quiz1.ir شناسه مطلب: 6639

به "افزایه حفاری برای استفاده در صنایع غذایی در آزمایشگاه تولید شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "افزایه حفاری برای استفاده در صنایع غذایی در آزمایشگاه تولید شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید