گامی نو به سوی تسخیر فضا ، فراوری نانومواد از اتمسفر مریخ ممکن شد

به گزارش مجله آزمون اول، شرکت یوپی کاتالیست، فناوری را توسعه داده که با استفاده از آن می توان اتمسفر مریخ را به نانومواد کربنی تبدیل کرد.

گامی نو به سوی تسخیر فضا ، فراوری نانومواد از اتمسفر مریخ ممکن شد

به گزارش گروه فناوری خبرنگاران، یک استارت آپ مستقر در استونی با پشتیبانی آژانس فضایی اروپا فراوری اکسیژن در مریخ را آغاز می نماید. تیم استونیایی شرکت یوپی کاتالیست (UP Catalyst) در حال توسعه روش نو فراوری اکسیژن در مریخ است. با پشتیبانی فنی، بودجه ای و مشاوره از سوی متخصصان، این شرکت در مسیری است که به انسان یاری می نماید تا گام بعدی را در تسخیر فضا بردارد.

ناسا دهه ها برای اکتشاف مریخ و استفاده از منابع اکسیژن موجود در آن (معروف به MOXIE) کوشش های امیدوارکننده ای انجام داده است. MOXIE با جداسازی اتم های اکسیژن از مولکول های دی اکسید کربن که از یک اتم کربن و دو اتم اکسیژن ساخته شده اند، کار می نماید.

روش ابتکاری جذب کربن یوپی کاتالیست همان روش قبلی مورد استفاده در پروژه MOXIE بوده که در همان دما کار می نماید. تفاوت در این است که شرکت یوپی کاتالیست در حال پردازش مجدد دی اکسید کربن و تبدیل آن به نانومواد کربنی با ارزش است. نانومواد فراوری شده می تواند در زمینه های مختلف صنعت فضا مورد استفاده قرار گیرد، به اسم مثال، در فناوری های باتری و ابر خازن، پوشش های رسانا و تقویت کننده، فرمولاسیون های پلیمری، فیلتر های آب و ... می توان از این نانومواد استفاده کرد.

مریخ دارای جو نازک با فشار سطح کمتر از یک صدم کره زمین است. علاوه بر این، 96 درصد جو مریخ دی اکسید کربن است و فقط حدود 0.1 درصد اکسیژن دارد. برای مقایسه توجه کنید که 21 درصد جو زمین اکسیژن است. یوپی کاتالیست یک روش نو برای استفاده از هر دو محصول جانبی به روشی پایدار ایجاد نموده است. دکتر گری اورب، مدیرعامل یوپی کاتالیست، می گوید: ما همچنان به سمت هدف خود یعنی استقرار انسان در مریخ حرکت می کنیم.

سون لیلا، مدیر پروژه ESA BIC، گفت: یوپی کاتالیست دارای یک زمینه علمی و فنی بسیار قوی بوده که به معنای پتانسیل بالا برای پشتیبانی از مأموریت های انسانی در مریخ است.

لیلا می افزاید: بودجه ESA BIC فقط نشانه کوچکی از پشتیبانی ESA از یوپی کاتالیست برای ایجاد ارتباط بین آن ها و متخصصان خاص این حوزه برای آغاز مقیاس پذیر کردن روش فراوریی آن ها است.

ESA BIC استونی بخشی از شبکه ESA BIC در سراسر اروپا است که دسترسی به تخصص، دانش و داده ESA، امکانات آزمایشگاهی و پشتیبانی عملی توسعه تجاری از تیم های در حال پیشرفت را فراهم می نماید.

تیم یوپی کاتالیست می گویند که آن ها مشتاقانه منتظر شرکت در پروژه ای با چنین مقیاسی هستند.

آژانس مسافرتی: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

مجله وبلاگ فروش: مجله وبلاگ فروش | ارائه نرم افزارهای مدیریت وبسایت را به ما بسپارید.

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 23 مرداد 1400 بروزرسانی: 23 مرداد 1400 گردآورنده: quiz1.ir شناسه مطلب: 27202

به "گامی نو به سوی تسخیر فضا ، فراوری نانومواد از اتمسفر مریخ ممکن شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "گامی نو به سوی تسخیر فضا ، فراوری نانومواد از اتمسفر مریخ ممکن شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید