10 اثر خارجی در موزه هنرهای معاصر صنعتی کرمان به نمایش درآمد

به گزارش مجله آزمون اول، در این نمایشگاه 10 اثر خارجی که در دوره های مختلف به موزه هنرهای معاصر صنعتی کرمان اهدا شده است به نمایش گذاشته می گردد. 10 اثر از تونی کرگ، گونتر اوکر، پاول فون هویدونک، آی فوچینو، ویکتور ال پرسکات و آی برثی که به موزه هنرهای صنعتی کرمان اهدا شده است در این نمایشگاه رونمایی می گردد.

10 اثر خارجی در موزه هنرهای معاصر صنعتی کرمان به نمایش درآمد

آثاری از هنرمندان خارجی و گنجینه کاملی از آثار علی اکبر صنعتی، سهراب سپهری و محمد غفاری(کمال الملک)، علی محمد حیدریان، پرویز تناولی، ژازه تباتبایی، محمد احصایی، رضا مافی، محمدابراهیم جعفری و ... در موزه هنرهای معاصر صنعتی کرمان نگهداری می گردد.

ایسنا نوشت، سال 1397 به همکاری معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و استانداری کرمان شرایط آثار موزه هنرهای معاصر صنعتی کرمان آنالیز و آثار موزه بازسازی شد.

یزد بلاگ: یزد بلاگ | جذابیت های تاریخی و اقلیم شهر جهانی یزد

انوار بلاگ: انوار بلاگ | انجمن و وبلاگ های انوار

منبع: گردشبان
انتشار: 4 مهر 1400 بروزرسانی: 4 مهر 1400 گردآورنده: quiz1.ir شناسه مطلب: 21694

به "10 اثر خارجی در موزه هنرهای معاصر صنعتی کرمان به نمایش درآمد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "10 اثر خارجی در موزه هنرهای معاصر صنعتی کرمان به نمایش درآمد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید