آخرین ارسال ها در وبلاگ های مجله آزمون اول | صفحه 174
طرز تهیه میلک شیک انرژی زا در خانه
خیلی وقت ها تصمیم گیری درمورد تهیه یک خوراکی یا نوشیدنی از فروشگاه یا درست کردن آن در خانه تبدیل به یک انتخاب سخت می شود؛ چون هرکدام خوبی ها و بدی هایی خودشان را دارند. این موضوع در مورد نوشیدنی های انرژی زایی که اغلب آن ها را با نام های تجاری مختلف در...
فوت و فن های نرم کردن گوشت کبابی و مرینیت آن
با استفاده از مواد مناسب و چند ترفند ساده می توانید طعم خوب گوشت کبابی و گریل شده را صد برابر بهتر کنید. مهم نیست گوشت گاو، مرغ، بره، گوساله یا ماهی باشد؛ برای مزه دار کردن و نرم کردن گوشت کبابی به مرینیت نیاز دارید. مزه دار کردن و نرم کردن گوشت استیک و...
بزرگ ترین مشکل سفر به ایتالیا چیست ؟
در این مقاله از وب سایت مجله گردشگری خبرنگاران درباره مشکل بزرگ سفر به ایتالیا سخن خواهیم گفت که بیشتر افراد در سفر به کشور ایتالیا با آن روبرو می شوند.
طرز تهیه پاستا آلفردو با پنیر خامه ای ویلی
امروز قصد داریم طرز تهیه پاستا آلفردو مخصوص را به شما آموزش دهیم. یک خوراک خوشمزه که محبوب بسیاری از افراد، فارغ از خوش خوراک و بدغذا است. به خصوص اگر کودکی دارید که بدغذایی می کند، خبر خوب این که اغلب بچه ها عاشق پاستا هستند. طرز تهیه پاستا آلفردو راحت...
طرز تهیه وافل غلات؛ صبحانه مناسب برای معده حساس
وافل شیرینی اروپایی ست که در ابتدا یونانی ها به دستور پخت آن رسیدند و به مرور با توسعه تجارت یونان و سایر کشورها، این شیرینی خوشمزه به سرزمین های دیگری هم راه پیدا کرد. کلمه وافل از همان ویفر گرفته شده، با این تفاوت که این شیرینی خانه های بزرگ تری دارد...
طرز تهیه پودینگ برنج
پودینگ برنج یک دسر ترکی است که می توانید آن را به جای میان وعده میل کنید. این دسر در دسته دسرهای مدرن قرار می گیرد و زمان آماده سازی آن کوتاه است اما برای پخت آن باید صبر بیشتری داشته باشید. این دسر را به راحتی می توانید در منزل تهیه کنید و نوش جان بفرمایید.
طرز تهیه سوپ ذرت
سوپ ذرت خواص فراوانی دارد و در مدت زمان کمی آماده می گردد. برای تهیه سوپ ذرت می توانید به جای ذرت تازه از کنسرو ذرت بهره ببرید و به علت اینکه اندازه شیرینی ذرت های کنسروی کمی بیشتر است اندازه شکر مصرفی را می توانید کم تر کنید.
طرز تهیه دسر یلدایی پاناکوتا با تم هندوانه ویژه افراد وگان
طرز تهیه دسر پاناکوتا با تم هندوانه مخصوص شب یلدا تهیه شده است. یکی از دغدغه های افراد وگان درست کردن غذای وگان در مراسم خاص است. ما به فکر شما هم بوده ایم و با یک دسر وگان یلدایی در کنار شما هستیم.
طرز تهیه خوراک لوبیا سفید خوشمزه برای گیاهخواران
رد پای خوراک لوبیا را در اغلب کشورها می توان پیدا کرد؛ اما سرآشپزهای هر کشوری این خوراک را به شیوه خاص خود روی اجاق می گذارند. ایرانی ها با خوراک لوبیا قرمز میانه بهتری دارند و ترکیه ها همین خوراک ساده را با ترکیب سبزیجات دیگر آماده می نمایند. خوراک لوبیا...
برترین دستور پخت خوراک جوجه و پنیر پارمسان
خوراک جوجه و پنیر پارمسان را به سبک خوراک پزی در ظرف های شیشه داخل فِر آماده می کنیم. بنابراین نه خبری از سرخ کردن هست و نه پودر سوخاری، اما همچنان ترکیب هیجان انگیز جوجهٔ تُرد با روکشی از پنیر نرم را خواهیم داشت که با سُس مارینارا، خوش طعم می گردد.
طرز تهیه شیر بادام خانگی
این بار می خواهیم طرز تهیه یک نوشیدنی خوشمزه و مقوی را به شما آموزش دهیم. شیر بادام برای افرادی که نسبت به شیر حساسیت دارند یا به هر دلیلی نمی توانند از شیر گاو استفاده نمایند، فوق العاده است. شیر بادام اینقدر مقوی و پرخاصیت است که پیشنهاد می کنیم حتی اگر...
طرز تهیه خورشت ماست اصفهانی
خورشت ماست یک غذای سنتی و خوشمزه اصفهانی است که در اصل آن را با گوشت گردن گوسفند تهیه می کردند اما شما بسته به سلیقه، به علت پیروی از رژیم غذایی خاص یا منع مصرف گوشت قرمز می توانید آن را با مرغ جایگزین کنید. این غذا که ظاهری شبیه به حلیم دارد را معمولا به...
طرز تهیه خمیر پیراشکی خانگی پفدار و ترد
از خمیر پیراشکی می توان در تهیه غذاهای مختلف و دسرهای خوشمزه استفاده کرد. این خمیر در کشورهای مختلف محبوبیت زیادی دارد گرچه انواع آماده این خمیر در بازار موجود است اما هواداران خمیر پیراشکی خانگی هم کم نیستند.
طرز تهیه ته چین مجلسی
ته چین های زعفرانی، پای ثابت مهمانی های ایرانی هستند اما هنوز هم بسیاری از هواداران این غذا، طرز تهیه ته چین مجلسی را نمی دانند و هر بار روشی متفاوت را برای پخت آن امتحان می نمایند. ما در این مطلب، رازهای پخت ته چین مرغ را با شما در میان می گذاریم. این ته...
طرز تهیه فرنی ترکیه ای خوشمزه با کره و خامه
محبوبیت فرنی فقط به کشور خودمان خلاصه نمی گردد و در کشورهای همسایه هم فرنی را به یک شیوه متفاوت تر تهیه می نمایند. سوتلاچ یک دسر خوشمزه و شبیه به فرنی است که در کشور ترکیه هواداران بسیار داشته و از شیر تازه، خامه، کره و شکر و نشاسته تهیه می گردد. این دسر...
طرز تهیه استیک لقمه با طعم سیر
استیک گوشت قرمز یکی از انتخاب های همیشگی هواداران گوشت است. ما در این دستور پخت از کتاب کاله به سراغ طرز تهیه استیک لقمه رفته ایم تا گوشتی لذیذ آماده کنیم. ترکیب فوق العاده خوش عطر و طعم گوشت، کره و سیر، برای همه وسوسه برانگیز است. شما می توانید از این لقمه...
طبس؛ رؤیایی شگفت در دل کویر
بوی بهار می آمد و زندگی پایکوبی کنان از کنارمان می گذشت و ما را به تماشا شگفتی هایش در هر گوشه ای از این سرزمین پهناور دعوت می کرد.
آداب دم کردن چای
چای، نوشیدنی اصلی ایرانی هاست. کمتر کسی است که صبحش را با یک فنجان از آن آغاز نکند و در مهمانی هایش خبری از سرو چای نباشد. با این وجود، بسیاری از مصرف کنندگان هر روزه چای، آداب دم کردن آن را به خوبی نمی شناسند. ما در این مطلب، چند نکته ساده اما مهم برای دم...
گلوتن و 3 دلیل مضر بودن آن برای بعضی از افراد
گلوتن و ضرر آن برای بعضی افراد؛ موضوعی که این روزها خیلی ها درباره آن صحبت می کنند! اما بهتر است قبل از اینکه از مضرات گلوتن بگوییم با این ماده آشنا شویم و بدانیم گلوتن چیست؟
مواد غذایی مضر برای استخوان
برای داشتن استخوان هایی محکم و جلوگیری از ابتلا به پوکی استخوان، علاوه بر خوردن غذاهای مفید و مصرف مکمل های کلسیم و ویتامین دی، کنار گذاشتن عادات غذایی خطرناک برای جلوگیری از ابتلا به پوکی استخوان هم بسیار ضروری و مهم است. نباید فراموش کنید که پوکی استخوان...