تقویت سیستم ایمنی در موج دوم کرونا با رعایت نکات تغذیه ای
به گزارش مجله آزمون اول، رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: با توجه به موج دوم کووید 19 و آمار روزافزون مبتلایان و فوتی های ناشی از این بیماری، تقویت سیستم ایمنی و مقاومت بدن در بحران کرونا با رعایت نکات تغذیه ای امکانپذیر است.
به گزارش خبرنگاران از ایسنا، جلال الدین میرزای رزاز با بیان این مطلب گفت: ایران در پیک همه گیری کرونا توانست با کارنامه درخشان و موفقی در منطقه و حتی در دنیا بیماری را مهار و کنترل کند. اما اوج دریافت دوباره کرونا می تواند به دلیل تغییرات ژنتیک در ویروس باشد و البته عدم رعایت موارد بهداشتی از اهمیت خاص برخوردار است.
وی یکی دیگر از دلایل بیماری کرونا را تغییر علایم بالینی این بیماری دانست و اضافه کرد: ما به مردم یاد داده بودیم که علایم اولیه بیماری به صورت مختلف چطور است که متاسفانه با تغییر رفتاری این ویروس و علایم بالینی بسکمک از مبتلایان، شاهد سه رقمی شدن فوتی های ناشی از کرونا هستیم.
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور ادامه داد: با توجه به اینکه برگزاری مهمانی ها در شهرها موجب افزایش بیماری کرونا شده است، باید به اطلاعات تکمیلی که توسط مراجع ذیصلاح همچون وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی در رابطه با بروز علائم جدید بیماری ارائه می شود، توجه داشته باشیم.
رزاز ادامه داد: حفظ رعایت موارد بهداشتی و فردی به عنوان اصلی ترین و مهم ترین پارامتر تعیین کننده در قطع زنجیره انتقال و افزایش آمار بیماری می تواند به ما کمک شایانی کند.
وی در ادامه با بیان اینکه ما در اوج گیری کووید 19 موارد تغذیه ای را به خوبی تشریح کردیم و به اطلاع مردم رساندیم، گفت: ما در حال حاضر با افزایش شیوع بیماری روبرو گشته ایم که برای پیشگیری باید قدم برداریم. افزایش سیستم ایمنی و مقاومت بدن از راه های تغذیه ای امکانپذیر است.این دستورالعمل ها در سایت انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، صفحه اینستاگرام در دسترس است و نیز و در وب سایت آموزش همگانی، سایتی که در روزهای آینده رونمایی می شود، در دسترس همگان قرار گرفته است.
منبع: جام جم آنلاینگروه ساختمانی آبان: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت را از ما بخواهید.