طبع سیب گرم است یا سرد؟

به گزارش مجله آزمون اول، طبع سیب های قرمز و زرد گرم و تر است. این گرمی و تری هر چه سیب رسیده باشد بیشتر می گردد. اما هر چه سیب نارس تر باشد یا سیب سبز باشد (سیب ترش) طبعش سرد و خشک تر می گردد و خوردنش به سردمزاجان توصیه نمی گردد.

طبع سیب گرم است یا سرد؟

خبرنگاران | سرویس سلامت - در داستان های غربی سیب را میوه دانایی نامیده اند. آیا می توان ارتباطی میان خواص سیب و اصطلاح میوه دانایی پیدا کرد؟ اصلا سیب سرد است یا گرم؟ در این مقاله اطلاعاتی درباره طبع سیب درختی، خواص آن و همه آنچه که باید در خصوص چگونگی مصرف انواع سیب بدانید آورده شده است.

در این مطلب می خوانید:

  • طبع سیب قرمز، زرد و سبز چیست؟
  • خواص انواع سیب چیست؟

طبع سیب چیست؟

  • طبع سیب قرمز و طبع سیب زرد گرم و تر است. یعنی جنبش و رشد پدید می آورد. مزاج دموی هم گرم و تر است و افراد دموی بسیار دانا، سرحال و بانشاط هستند. درست است که رمز کامیابی در طب سنتی اعتدال است، ولی باید بگوییم که فعلا در جامعه ما که بیشتر امراض ناشی از غلبه اخلاط سرد و خشک و سرد و تر هستند این سیب یک گوهر ارزنده است.
  • سیب ها هر چه رسیده تر و شیرین تر باشند بیشتر به سمت گرمی و تری می فرایند، اما اگر سیب ترش باشد یا سیب سبز باشد، سرد و خشک می گردد، بنابراین قابض است و معده افراد را اذیت می نماید.

خواص انواع سیب چیست؟

  • می گویند بیشترین خواص سیب در فاصله دو میلی متری از پوست سیب قرار گرفته است، بنابراین اگر پوست سیب را می گیرید سعی کنید آن را خیلی نازک بگیرید.

بیشتر بخوانید: ارزش غذایی سیب سبز و خواص متفاوت آن

  • نوشیدن آب سیب تب را پایین می آورد. (کلا در تب هر چه که رطوبت بدن را تامین کند خوب است.) برای استفاده از خواص سیب هنگام تب آب آن را هر سه ساعت یک بار بنوشید و از پاشویه هم غافل نشوید تا از تاثیری که این میوه بر روی تب شما دارد شگفت زده شوید.
  • سیب سیستم ایمنی بدن را هم تقویت می نماید، چون گرم است و می تواند در برطرف ورم لوزه، خس خس سینه، لوزه چرکی، التهاب گوش میانی، سرگیجه و سرماخوردگی بسیار مفید واقع گردد.
  • حیف است که سیب بخورید و از عطرش غافل بمانید. بوییدن عطر سیب برای شما آرامش و نشاط می آورد و اعصاب تان را قوی می نماید بنابراین سیب را هم قبل از خوردن و هم حین خوردن بو کنید.
  • افراد مبتلا به دیابت باید سیب را با مشورت پزشک مصرف نمایند، چون قند سیب از آن قندهایی ست که به تدریج جذب می گردد.
  • اگر سیب را رنده کنید و به آن عرقیجاتی چون گلاب، بیدمشک یا بادرنجبویه و در صورت تمایل کمی زعفران اضافه کنید یک معجون قوی برای پاکسازی بدن از مواد زائد و افزایش کیفیت خواب ساخته اید.
  • اگر عادت دارید پوست سیب را بگیرید آن را دور نریزید. شما می توانید از پوست سیب به صورت خشک یا تازه برای درست کردن یک دمنوش مفید برای پاکسازی کلیه ها بهره ببرید و البته بهتر است دمنوش تان را با عسل شیرین کنید.
  • سیب خاصیت ضدسرطانی دارد. البته این خاصیت در سیب قرمز بیشتر از سیب زرد است.
  • آب سیب تازه یا آبی که از پختن سیب به دست می آید باعث تقویت کبد می گردد و به سم زدایی از کبد یاری شایانی می نماید. به علاوه اسید اوریک خون را هم پایین می آورد بنابراین برای مبتلایان به نقرس و درد مفاصل بسیار مفید است.
  • برای درمان تبخال می توان 2 عدد سیب را 4 قسمت نموده و 15 دقیقه در یک لیتر بجوشانید. سپس بگذارید 10 دقیقه هم دم بیاید. از آب این سیب می توانید بعد از هر وعده غذا یک استکان میل کنید. این جوشانده برای سرفه هم مفید است.
  • افراد مبتلا به فشار خون بالا اگر روزی سه سیب بخورند و مداومت به خرج بدهند اثر این کار را روی فشار خون شان خواهند دید.
  • سیب پوست و مو را سرزنده و شاداب می نماید.
  • اگر ضربه ای به چشم وارد گردد و چشم کوفته گردد می توان سیب را رنده کرد و آن را بر روی چشم ضماد کرد.
  • سیب رنده شده ای که به آن عسل اضافه شده یک داروی خوب برای زنان حامله ای است که ویار شدیدی دارند (چون بیشتر ویار های شدید به خاطر عملکرد بد کبد است و این دارو کبد را تقویت می نماید). البته معروف است که این دارو کودک را هم خوش چهره و زیبا می نماید.
  • برای تقویت قلب سیب درختی را رنده نموده و با یک قاشق عرق بیدمشک و کمی تخم شربتی مخلوط کنید و این معجون را میل کنید.
  • خوردن روزی یک عدد سیب از پیری زودرس شما جلوگیری می نماید.
  • افرادی که شب ها در خواب راه می فرایند این مشکل شان به خاطر گرمی زیاد مغز است که بی قراری می آورد. این افراد باید سیب ترش یا نارس بخورند.
  • خوردن سیب واریس را بهبود می دهد (چون سیب گرم و تر است و واریس در اثر سودا به وجود می آید). به علاوه ضماد کردن سیب رنده شده در محل واریس هم مفید است.
  • سیب نارس یاری به درمان اسهال هم می نماید. اگرچه خوردن آب انواع سیب برای اسهال خوب است. فقط بعد از دریافت آب سیب باید چند لحظه صبر کرد تا رنگ آب سیب تغییر نموده و تیره گردد آنگاه می توان آب سیب را نوشید.

شما از طبع سیب و خواص آن چه می دانید و چه نسخه هایی می شناسید که در آن ها از سیب استفاده شده باشد؟ اگر نسخه ای می شناسید که برای شما موثر واقع شده و تمایل دارید آن را با ما و سایر کاربران در میان بگذارید قسمت نظرات سایت خبرنگاران این پایین منتظر شماست! پیشنهاد می کنیم درباره کالری سیب هم مطالعه کنید.

مجله تار و سه تار: مجله تار و سه تار، محفلی از هنر و ساز ایرانی بسازیم.

سفر به کیش: سفر به کیش، جاذبه های دیدنی ایران را با ما دنبال کنید.

منبع: setare.com
انتشار: 18 مرداد 1400 بروزرسانی: 18 مرداد 1400 گردآورنده: quiz1.ir شناسه مطلب: 26168

به "طبع سیب گرم است یا سرد؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طبع سیب گرم است یا سرد؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید