لالیگا، رجحان اوساسونای 10 نفره در خانه اسپانیول
به گزارش مجله آزمون اول، تیم فوتبال اسپانیول در دیداری خانگی از رقابت ها لالیگا مقابل اوساسونا شکست را پذیرا شد.

به گزارش خبرنگاران، در ادامه بازی های هفته پانزدهم لالیگای اسپانیا، از ساعت 18:30 امشب (یکشنبه) تیم های اسپانیول و اوساسونا در ورزشگاه کورنیا ال پارت به دیدار هم رفتند که این اوساسونا بود که پیروز شد با نتیجه 4 بر 2 اسپانیول را از پیش رو بردارد.
روبن گارسیا (46)، اسکیل آویلا (49)، مانکایولا (84) و روبرتو تورس مورالس (2+90) برای اوساسونا و مارک روکا (20- پنالتی) و جاناتان کایری (3+90) برای اسپانیول در این دیدار گلزنی کردند.
سرخپوشان پامپلونا در حالی در این دیدار به پیروزی رسیدند که از دقیقه 52 در پی اخراج فاکوندو رونکالیا 10 نفره به بازی ادامه می دادند.
در همین چارچوب امشب دو دیدار دیگر به شرح زیر برگزار می شود:
ختافه - لوانته؛ ساعت 21
اتلتیکومادرید - بارسلونا؛ ساعت 23:30
منبع: خبرگزاری تسنیمbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا