هسته کدام میوه ها کشنده است؟
به گزارش مجله آزمون اول، هسته بعضی از میوه ها حاوی اسیدهیدروسیانیک است که موجب مسمومیت شدید می شود.

به گزارش، به نقل از العربیه، محمد ایهاب فواد از بخش بیولوژی مرکز ملی تحقیقاتی مصر اظهار داشت که هسته بعضی از میوه ها حاوی اسیدهیدروسیانیک است که مسمومیت شدید را موجب خواهد شد.
به گفته او هسته های آلو، هلو، سیب و زردآلو و بادام تلخ خطرناک هستند. بیشترین میزان اسیدهیدروسیانیک در بادام تلخ وجود دارد. 100 گرم هسته زردآلو می تواند باعث مرگ شخص شود. تلخی مزه هسته گویای وجود اسید هیدروسیانیک و نشانه غلظت این سم است.
میزان اسیدهیدروسیانیک بیشتر در هسته های آبدار که حاوی رطوبت زیاد است وجود دارد. دُز مهلک اسید هیدروسیانیک 0,24-0,97 میلی گرم در هر لیتر خون است.
مطابق با داده های سرویس اروپایی امنیت مواد غذایی، در روز می توان فقط نصف هسته زردآلو را مصرف کرد.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوانیزد بلاگ: یزد بلاگ | جذابیت های تاریخی و اقلیم شهر جهانی یزد
انوار بلاگ: انوار بلاگ | انجمن و وبلاگ های انوار