ویس کرمی: 43 هزار خودرو عمومی در کشور رایگان گازسوز شدند
به گزارش مجله آزمون اول، مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران از گازسوز شدن رایگان حدود 43 هزار دستگاه خودرو عمومی در کشور از طریق اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو های عمومی خبر داد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرنگاران به نقل از وزارت نفت، کرامت ویس کرمی در نشستی که بعدازظهر روز گذشته (سه شنبه، 20 آبان) به صورت ویدئوکنفرانس در ستاد شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی برگزار گشت، گفت: تا به امروز 43 هزار خودرو از طریق اجرای این طرح به صورت رایگان دوگانه سوز شده اند و 22 هزار خودرو دیگر نیز در نوبت تبدیل قرار دارند. تا به امروز 175 هزار خودرو در سامانه طرح تبدیل دوگانه سوز کردن خودرو ها ثبت نام کرده اند که از این تعداد 75 هزار خودرو مشمول طرح شناخته شده اند.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی در این نشست شرکت های ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه آذربایجان غربی، قم و کرمانشاه را به ترتیب حائز رتبه نخست تا سوم این شرکت در اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو های عمومی (تاکسی و وانت) معرفی و از مدیران مناطق مرکزی، کردستان و چالوس این شرکت نیز به عنوان رتبه های چهارم تا ششم اجرای این طرح قدردانی کرد.
ویس کرمی با اشاره به اینکه انتخاب مناطق برتر بر اساس تعداد ثبت نام خودرو ها نسبت به خودرو های مشمول همان مناطق اجرا شده است، اضافه نمود: 221 کارگاه در سراسر کشور به منظور پوشش این طرح در مناطق سی وهفت گانه شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی تجهیز شده اند.
محمد رضایی، دستیار معاون وزیر نفت در امور پالایش و پخش فرآورده های نفتی نیز در این نشست گفت: تمامی مناطق شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی، بازو های این شرکت در زمینه ترویج مصرف سی ان جی و اجرای هرچه بهتر و صحیح تر طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو ها محسوب می شوند.
دستیار معاون وزیر نفت در امور پالایش و پخش فرآورده های نفتی با بیان اینکه نظارت بر کارگاه ها و پیمانکاران اجرایی در همه کشور تنها از سوی ستاد مرکزی در شهر تهران قابل انجام نیست، اضافه نمود: مدیران و کارکنان مناطق شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی در اجرای هرچه بهتر این پروژه نقش بسیار مهم و مؤثری دارند.
رضایی با اشاره به اینکه مدیران مناطق شرکت ملی پخش به دلیل ارتباط بیشتر با شورای تأمین استان، فرمانداران، شهرداران، صداوسیمای محلی و… بهتر و مؤثرتر می توانند برای ترویج و تبلیغ مصرف سی ان جی گام بردارند، گفت: رشد و توسعه صنعت سی ان جی به عنوان سوخت ملی کشور در مناطق، معیاری برای رشد و توسعه اقتصادی و زیست محیطی هر منطقه محسوب می شود و چنانچه مدیران مناطق بر ترویج و رونق دهی به مصرف سی ان جی در شهر ها و روستا های تحت پوشش خود اهتمام ورزند، در کاهش آلودگی و ایجاد هوای پاک در آن مناطق هم نقش جدی ایفا کرده اند.
وی از مناطق خراسان رضوی، تهران، کرمان، اصفهان و فارس به عنوان شهر هایی که بیشترین آمار خودرو بنزین سوز عمومی که قابلیت تبدیل نیز دارند، نام برد و تأکید کرد: هم اکنون این الزام وجود دارد که مدیران به ویژه در این مناطق از طریق ارتباط با مراجع و کانال های مختلف بتوانند بسیار فعال تر از گذشته عمل کنند و حتی از طریق ارتباطاتی که با اداره صنایع و استاندارد استان دارند، کارگاه های بیشتری را توسط پیمانکاران طرح تأسیس کنند.
صرفه اقتصادی دوگانه سوز کردن خودرو های عمومی
محمدحسین باقری، مدیر طرح سی ان جی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی نیز در این نشست گفت: خوشبختانه مسئولان وزارت نفت و شرکت ملی پخش همکاری مناسبی برای توسعه طرح دوگانه سوز کردن خودرو های عمومی داشته اند.
وی اضافه نمود: طرح دوگانه سوز کردن خودرو های عمومی یک طرح ملی به حساب می آید که صرفه اقتصادی بسیار مطلوبی را برای صاحبان خودرو، مردم و کشور به ارمغان می آورد.
مدیر طرح سی ان جی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی از تهران، ارومیه، قزوین و اصفهان به عنوان چهار منطقه نام برد که دارای کارخانه های تولید مخزن هستند و تأکید کرد: مدیران مناطق مذکور عملکرد خود را در این زمینه گزارش کنند، یا به بازرسی از این کارگاه های تولید مخزن سرعت بدهند.
باقری با بیان اینکه برای خودرو هایی که تبدیل می شوند، گواهی سلامت صادر می شود، شرح داد: برای این خودروها، کارت سوخت جدید با سهمیه جدید از سوی پلیس راهور صادر و به آدرس پستی شخص ارسال می شود.
منبع: خبرگزاری دانشجوdorezamin.com: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله سرگرمی و گردشگری