آمریکا باید در قالب 1

به گزارش مجله آزمون اول، رئیس مرکز پژوهش های مجلس گفت: آمریکا زمانی حق برگشت به برجام را دارد که در قالب 1+5 برگردد و صحبت کند وگرنه مذاکره دوطرفه در شرایط فعلی، فرار رو به جلو و نادرست است.

آمریکا باید در قالب 1

به گزارش گروه سیاسی خبرنگاران، علیرضا زاکانی با اشاره به مسائل پیش روی رییس جمهور جدید آمریکا و بعضی تعبیر ها مبنی بر مذاکره دوباره درباره برجام گفت: مسائل موجود در کشور باید مبتنی بر توانمندی های کشور حل گردد و کوشش برای بهره مندی از تمام ظرفیت های داخلی باشد.

زاکانی گفت: ایران در دهه های شصت، هفتاد، هشتاد و نود به ندرت مذاکراتی با آمریکایی ها داشته که خیانت، دروغگویی و بی پروایی نتیجه آن بوده و باید خسارت وارده در برجام را جبران کند.

رئیس مرکز پژوهش های مجلس با اشاره به اینکه جهان از شر موجود پلیدی به نام ترامپ رها شده است اضافه نمود: هنوز ما با شر سیاست های نظام استکباری آمریکا درگیر هستیم و فقط عاملان این سیاست ها به شیوه های متفاوت رفتار می نمایند.

زاکانی ادامه داد: سیاست آمریکایی ها با اعمال فشار بر ایران نشان داد که شکست خورده است و دچار یک اشتباه محاسباتی نسبت به قابلیت جمهوری اسلامی ایران شدند و امروز نیز همچنان از موضع بالا صحبت می نمایند، گرچه هر کس صحنه جهانی را نگاه می نماید ضعف و افول آن ها کاملاً تعیین است.

وی با بیان اینکه مذاکره یا هر موضوعی که بنای طرح آن وجود داشته باشد احتیاج به مقدمه ای دارد گفت: آمریکایی ها باید همه تعهدات خود را به شکل ملموس انجام دهند و خسارت های ما را پرداخت نمایند.

زاکانی توضیح داد: آمریکا زمانی حق برگشت به برجام را دارد که در قالب پنج به اضافه یک برگردد، و صحبت کند وگرنه مذاکره دوطرفه در شرایط فعلی، فرار رو به جلو و نادرست است.

سفر به تایلند: سفر به تایلند | تور تایلند ارزان، تور لحظه آخری، تور نوروز 98، بهار، تابستان، پاییز، زمستان را همراه ما باشید.

ساری فان: ساری فان | مجله سرگرمی،خبری و آموزشی اینترنتی

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 1 شهریور 1400 بروزرسانی: 1 شهریور 1400 گردآورنده: quiz1.ir شناسه مطلب: 21519

به "آمریکا باید در قالب 1" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آمریکا باید در قالب 1"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید