اتصال برق، علت دود در تونل ایستگاه های اکباتان و ارم

به گزارش مجله آزمون اول، خبرگزاری خبرنگاران- مدیرعامل شرکت متروی پایتخت گفت: اتصال برق در ایستگاه اکباتان موجب متصاعد شدن دود در تونل شد و همین موضوع فعالیت قطار های مترو در این ایستگاه را متوقف کرد.

اتصال برق، علت دود در تونل ایستگاه های اکباتان و ارم

به گزارش خبرگزاری خبرنگاران، فرنوش نوبخت اضافه کرد: آتش سوزی مختصری در ایستگاه اکباتان به دلیل اتصال برق مشاهده شدکه فوری فعالیت خطوط متوقف شد و بازدید به عمل آمد.

وی ادامه داد: خوشبختانه آسیبی به کسی وارد نشده است و تا هنگامی که شرایط مهیا نشود این بخش از خط، فعالیت خود را شروع نخواهد کرد.

نوبخت گفت: مسافرانی که از ایستگاه ارم سبز قرار بود به خط 4 وارد شوند می توانند از صادقیه و از خط 2 وارد شوند و کسانی که قصد ورود از خط 4 به خط 5 را دارند می توانند از ایستگاه خوشحال برای تغییر راستا استفاده نمایند.

مدیرعامل شرکت متروی پایتخت اضافه کرد: فعلا اطلاعات لازم را در مورد اتصال برق نداریم تا زمانی که کارشناسان موضوع را آنالیز نمایند و بتوانیم علت اتصال را مطرح کنیم.

تور سریلانکا: تور سریلانکا | تور ارزان قیمت سریلانکا، تور سریلانکا لحظه آخری، تور کلمبو بنتوتا

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

منبع: خبرگزاری آریا
انتشار: 8 مهر 1400 بروزرسانی: 8 مهر 1400 گردآورنده: quiz1.ir شناسه مطلب: 16965

به "اتصال برق، علت دود در تونل ایستگاه های اکباتان و ارم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اتصال برق، علت دود در تونل ایستگاه های اکباتان و ارم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید