این ماهی ها جیوه کمتری دارند

به گزارش مجله آزمون اول، ماهی ها و انواع غذاهای دریایی به اسم یکی از برترین منابع برای تامین پروتئین بدون چربی و مواد معدنی بدن به تعداد می آیند. ماهی های چرب به علت داشتن اسیدهای چرب امگا-3 و ویتامین های A و D از نظر خواص یک قدم از سایر ماهی ها جلوترند.این روزها بسیاری افراد به علت شنیدن خبر وجود جیوه در ماهی ها از خوردن ماهی پرهیز می نمایند و از این طریق یک منبع غنی از مواد معدنی را از دست می دهند.

این ماهی ها جیوه کمتری دارند

به گزارش خبرنگاران، ماهی ها از نظر میزان خوردنشان به سه رده تقسیم می شوند:

برترین گزینه ها که می توان 2 تا 3 وعده در هفته از آن ها خورد، مانند تون سبک کنسرو شده، ساردین، تیلاپیا، میگو، ماهی سالمون یا آزاد، روغن ماهی کوچک (ماهی هادوک).

گزینه های خوب که می توان یک وعده در هفته از آن ها خورد، مانند تون الباکور، ماهی کپور، ماهی حلوای لیمویی، ماهی اسنپر (ماهی سرخو)، تاج ماهی و…

ماهی های که باید از آن ها اجتناب کرد، مانند کوسه ماهی، اره ماهی، شاه ماهی خالمخالی (king mackerel) و نیزه ماهی یا ماهی مارلین و..

میزان وعده های غذایی ماهی ها برحسب سن فرق دارد:

بچه ها 2 تا 3 ساله: یک وعده معادل 28 گرم.

بچه ها 4 تا 7 ساله: یک وعده معادل 56 گرم.

بچه ها 8 تا 10 ساله: یک وعده معادل 84 گرم

بچه ها 11 ساله و بالاتر و عظیمسالان: یک وعده معادل 112 گرم.

اگر از ماهی آب های محلی خود استفاده می کنید، از کارشناسان ماهی در منطقه خودتان مشورت بگیرید.

اگر اطلاعاتی در دسترس نبود، خوردن ماهی را در عظیم سالان باید مصرف ماهی شان در هفته را به 168 گرم محدود کنید.

در بچه ها زیر 6 سال این میزان را به 28 تا 56 گرم در هفته و در بچه ها 6 تا 12 سال به 56 تا 84 گرم در هفته محدود کنید.

منبع: شفا آنلاین

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 29 تیر 1400 بروزرسانی: 29 تیر 1400 گردآورنده: quiz1.ir شناسه مطلب: 26621

به "این ماهی ها جیوه کمتری دارند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "این ماهی ها جیوه کمتری دارند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید