برترین شیوه درست کردن چای را یاد بگیرید!

به گزارش مجله آزمون اول، چای محبوب ترین نوشیدنی بین ایرانی هاست که نشان صمیمیت و دورهم نشینی است و هر خانواده آداب خودش را برای آن دارد. در ادامه با شیوه درست دم کردن چای آشنا می شوید که در گذشته بیشتر به آن توجه داشتند.

برترین شیوه درست کردن چای را یاد بگیرید!

به گزارش فارس، قدیمی ها معتقدند بهتر است در کتری یا سماور آب سرد بریزیم تا بجوشد و برای زودتر به جوش آمدن کلک آب داغ ریختن را نریزیم، چون بعد از ریختن چای آن لکه های شبیه چربی که روی استکان مانده است به خاطر همان آب گرم و داغی است که ریخته ایم. پس برای داشتن چای مرغوب تر آب سرد بریزید.

قوری بهتر است چینی یا شیشه ای باشد و قوری های فلزی مزه چای مطلوبی نمی دهد. بعلاوه بهتر است مدل قوری به نوعی باشد که یک سبد یا توری تفاله ها را از آب جوش تفکیک کند تا بعد از دم آوری بتوان آن را جدا کرد و دور ریخت. انجام این کار باعث می گردد مدت بیشتری از چای دم شده بهره ببرید به طوری که کیفیت آن نیز تغییر نکند.

قدیمی ها می گفتند اول چای را با آب سرد بشویید و بعد آب را خالی کنید تا خاک چای شسته گردد و چای شفاف تر و مرغوب تری تحویل بگیرید.

برترین چای، چایی است که زیر شعله کم و روی کتری یا سماور دم بکشد. هم طعم مرغوب تری پیدا می نماید و هم رنگ بهتری دارد. چای ایرانی را نباید عجله ای دم کرد و برایش باید وقت گذاشت.

منبع: فرارو
انتشار: 16 اسفند 1400 بروزرسانی: 16 اسفند 1400 گردآورنده: quiz1.ir شناسه مطلب: 32817

به "برترین شیوه درست کردن چای را یاد بگیرید!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "برترین شیوه درست کردن چای را یاد بگیرید!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید