بوری؛ ماهی معروف سفرهٔ ژاپنی

به گزارش مجله آزمون اول، این برنامهٔ مزه، مجلهٔ آشپزی خبرنگاران، به معرفی شیوهٔ پرورش و پخت یکی از معروفترین ماهی های سفرهٔ ژاپنی به نام بوری یا ماهی دُم زرد می پردازد. این ماهی که در تهیه سوشی به کار می رود عمدتا در منطقهٔ واکایاما پرورش داده می گردد، که در استان کوشیماتو در جنوب این کشور واقع شده است.

بوری؛ ماهی معروف سفرهٔ ژاپنی

محققان دانشگاه کیندای، با پروژه ای به اسم تحول آبی به شیوه ای پایا برای پرورش این ماهی ها دست یافته اند. با این شیوه، احتیاجی به صید بچه ماهی در دریا نیست و به این ترتیب می توان با حفظ اکوسیستم آبی، به احتیاج بازار هم پاسخ داد. در این شیوه، چرخهٔ زیستِ ماهی بوری را کاملا بازآفرینی شده است.

به تلگرام خبرنگاران فارسی بپیوندید

نائوکی تانی گوچی، مدیر این مرکز پروش ماهی می گوید: خودمان از تخم ماهی ها نگهداری نموده، بچه ماهی ها را با مراقبت پرورش می دهیم و بعد آنها را به این حوزچه های دریایی می آوریم. بعد از دو سال وقتی به وزن حدود 3 تا 5 کیلو رسیدند آمادهٔ فروش اند.

این شرکت از فرصتهای تجاری حاصلِ از نوآوری در پرورش ماهی بهره می برد و محصولاتش را به اقصی نقاط جهان از جمله اروپا صادر می نماید، به این شکل این ماهی در خارج از فصل صید هم در دسترس است.

ماساهیکو آریجی، مدیر شرکت شوکوئن می گوید: ما می توانیم در تمام طول سال ماهیِ بوری فراوری کنیم. پیش از این، کیفیت ماهی پرورشی ما با کیفت ماهی صید شده از دریا برابری نمی کرد اما امروز کیفیت ماهی فراوریی ما بسیار بالاست و گوشت آن چربی زیادی دارد.

بوری یکی از ماهی های محبوب ژاپن است.

سرآشپز یک رستوران ویژه ماهی در ژاپن دربارهٔ این ماهی و شیوهٔ پختش می گوید: ماهی بوری، بافت خیلی تُردی دارد، گوشتش چرب است اما سنگین نیست. بهتر است با ساشیمی (به شکل خام) سرو گردد، که معمولا در ژاپن اینطور است. گرچه به شکل پخته در فر یا به شکل سرخ شده هم خوب است و روش های زیادی برای پخت آن هست.

یزد بلاگ: یزد بلاگ | جذابیت های تاریخی و اقلیم شهر جهانی یزد

انوار بلاگ: انوار بلاگ | انجمن و وبلاگ های انوار

منبع: یورونیوز
انتشار: 4 مهر 1400 بروزرسانی: 4 مهر 1400 گردآورنده: quiz1.ir شناسه مطلب: 26722

به "بوری؛ ماهی معروف سفرهٔ ژاپنی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بوری؛ ماهی معروف سفرهٔ ژاپنی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید