خبرنگاران معاون استاندار: 450 تخت به ظرفیت بیمارستانی قم افزوده می شود
به گزارش مجله آزمون اول، قم - خبرنگاران - معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم با اشاره به تلاش های صورت گرفته به منظور ارتقا پتانسیل ها و ظرفیت های پذیرش مراکز درمانی این استان، گفت: 450 تخت به ظرفیت تخت های بیمارستانی قم افزوده می شود.

محسن بهشتی روز سه شنبه درگفت وگو با خبرنگار خبرنگاران، با اشاره به چالش استان در برابر ویروس کرونا، افزود: باید از این شرایط برای تبدیل تهدید به فرصت استفاده کرده و بخشی از موضوع های جلسه های ستاد بحران نیز به این مهم اختصاص داده می شود.
وی با اشاره به تکمیل 2 بیمارستان امیرالمومنین(ع) و مادر گفت: با توجه به پیگیری های استاندار و رییس مجلس شورای اسلامی از منابع دولتی 600 میلیارد ریال به تکمیل بیمارستان امیرالمومنین(ع) که 90 درصد پیشرفت فیزیکی داشته اختصاص داده شد.
وی ادامه داد: بیمارستان مادر نیز با پیشرفت 94 درصدی با پیگیری های بخش خصوصی از تسهیلات هزار و 200 میلیارد ریال برخوردار شده و 220 تخت به ظرفیت درمانی استان اضافه می کند، همچنین با راه اندازی بیمارستان امیرالمومنین(ع) نیز 230 تخت دیگر وارد چرخه درمان شده که در مجموع 450 تخت آماده خدمات رسانی می شود.
بهشتی با تشکر از حضور همه نهادهای دولتی و خصوصی برای مدیریت شرایط گسترش ویروس کرونا گفت: با اختصاص 40 میلیارد ریال توانستیم شبکه فاضلاب بیمارستان نکویی، فرقانی را به شبکه فاضلاب شهری متصل کنیم و این طرح در مدت کوتاهی با همکاری شرکت آب و فاضلاب استان و شهرداری انجام شد.
تعداد تخت های بیمارستانی درقم بالغ بر 2 هزار و 100 تخت است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اقدام های انجام شده در ستاد بازآفرینی شهری معاونت امور عمرانی استانداری گفت: بازآفرینی بسیاری از محله های اصیل و اطراف حرم و ساماندهی حاشیه نشینی در قم از مسائلی است که به صورت جدی در حال پیگیری آن هستیم و علاوه بر 30 درصد اعتبارات همه دستگاه های مرتبط، بودجه قابل توجهی نیز به آن اختصاص داده شده است.
معاون استاندار قم ادامه داد: اجرای پیاده راه اطراف حرم و خیابان ارم و همچنین اختصاص اراضی 48 هکتاری برای ساماندهی بافت فرسوده مرکز شهر از اقدام های مطلوب این ستاد است.
کل مساحت قم 12 هزار و 939 هکتار است که چهار هزار و 809 هکتار از بافت این شهر، فرسوده و ناکارآمد است. این میزان بافت فرسوده شامل بافت تاریخی، سکونتگاه های غیررسمی، بافت های ناکارآمد میانی و بافت هایی با پیشینه روستایی است که نیازمند بهسازی، نوسازی و یا بازسازی می باشد.
بیش از 697 هزار و 320 تن معادل بیش از 70 درصد جمعیت قم در بافت های ناکارآمد این شهر سکونت دارند.
وی ارزش افزوده حاصل از طرح های 48 هکتاری را مختص به تکمیل پروژه های نیمه تمام مرکز شهر گفت و گفت: ارزش افزوده حاصل از اراضی 48 هکتاری به 5 طرح نیمه تمام مهم شامل فاز 5 عمار یاسر، میدان آستانه و شبکه معابر هسته مرکزی شهر، بازارچه شیخان و دو پروژه چهل اختران و دروازه ری اختصاص داده می شود.
منبع: ایرناسفر به تایلند: سفر به تایلند | تور تایلند ارزان، تور لحظه آخری، تور نوروز 98، بهار، تابستان، پاییز، زمستان را همراه ما باشید.
ساری فان: ساری فان | مجله سرگرمی،خبری و آموزشی اینترنتی