دستور تهیه مربا چند میوه خانگی (سیب هویج به5)
به گزارش مجله آزمون اول، تهیه مربا چند میوه ایده خوبی است البته اگر بتوانید میوه هایی که طبع آنها با یکدیگر سازگار است را انتخاب کنید و یک مربای خوشمزه تهیه کنید .

به گزارش از خبرنگاران به نقل ازنمناک
ابتدا قابلمه ای مناسب را انتخاب می کنیم و سیب ، هویج و به رنده شده را با 4 لیوان آب ولرم اضافه میکنیم و با حرارت میانه 15 دقیقه می پزیم.سپس شکر را اضافه میکنیم و به خوبی هم می زنیم و منتظر می مانیم تا مربا قوام کافی پیدا کند .وقتی مربا به قوام دلخواه رسید آبلیمو و هل را اضافه میکنیم و بعد از 2 دقیقه شعله را خاموش می کنیم و کنار می گذاریم.در این مرحله یک دم کنی مناسب روی قابلمه قرار دهید و قابلمه را به مدت 12 ساعت کنار بگذارید تا مزه میوه ها به خرد هم برود و سپس می توانید آنها را درون ظروف شیشه ای بریزید و استفاده
کنید
مواد لازم برای تهیه مربا چند میوه
- سیب نیم کیلو
- هویج نیم کیلو
- به نیم کیلو
- شکر 1.5 کیلو
- هل 1 قاشق غذاخوری
- آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
منبع: جام جم آنلاینگروه ابان: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت را از ما بخواهید.