ریاض فورا لجین الهذلول را آزاد کند

به گزارش مجله آزمون اول، به گزارش خبرنگاران به نقل از القدس العربی، دفتر حقوق بشر سازمان ملل به صدور حکم حبس برای لجین الهذلول فعال زن سعودی در عربستان واکنش نشان داد.

ریاض فورا لجین الهذلول را آزاد کند

این دفتر با صدور بیانیه ای صدور این حکم توسط دادگاه عربستان را محکوم کرد. دفتر حقوق بشر سازمان ملل از مقامات سعودی خواست تا فوراً الهذلول را آزاد نمایند.

روز گذشته منابع سعودی اعلام کردند که دادگاه این کشور برای لجین الهذلول حکم 5 سال و هشت ماه زندان صادر نموده است.

چهارشنبه گذشته، دادگاه کیفری در ریاض حکم اولیه ای را صادر و در آن با شکایت خانواده لجین الهذلول درباره شکنجه وی و مورد آزار و اذیت قرار دریافت در زندان مخالفت نموده بود.

در این راستا، علیاء و ولید، خواهر و برادر لجین الهذلول به حکم دادگاه اعتراض نموده و اعلام نموده بودند: درخواست ما برای آنالیز دوربین هایی که در دوره شکنجه لجین اتفاقات را ثبت نموده اند، رد شد.

الهذلول فعال زن سعودی از سال 2018 به دلیل حمایت از حقوق زنان در عربستان در بازداشت به سر می برد.

آژانس مسافرتی: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

مجله وبلاگ فروش: مجله وبلاگ فروش | ارائه نرم افزارهای مدیریت وبسایت را به ما بسپارید.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 23 مرداد 1400 بروزرسانی: 23 مرداد 1400 گردآورنده: quiz1.ir شناسه مطلب: 20277

به "ریاض فورا لجین الهذلول را آزاد کند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ریاض فورا لجین الهذلول را آزاد کند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید