شرایط دریافت ویزای کار کانادا

اگر برای کار در کانادا میخواید اقدام کنید، بهتره که قبلش از شرایطش اطلاع داشته باشید در ادامه براتون شرایط ویزای کانادا رو توضیح دادیم.

شرایط دریافت ویزای کار کانادا

شرایط دریافت ویزای کانادا: یک پیشنهاد کار از کارفرمای کانادایی. درخواست نامه تکمیل شده. تاییدیه کتبی از شرایط دریافت ویزای کار کانادا از خارج از کانادا

یک پیشنهاد کار از کارفرمای کانادایی

درخواست نامه تکمیل شده

تاییدیه کتبی از “اداره منابع انسانی و توسعه مهارتهای کانادا” (HRSDC) که بر اساس آن کارفرما بتواند کارگر یا کارمند خارجی را برای کار استخدام نماید. این تاییدیه Positive Labor Market Opinion نامیده میشود. در بعضی شرایط به این تاییدیه احتیاجی نیست.

همچنین باید:

افسر ویزا را متقاعد نمایید که در انتها کار و قبل از انقضای اعتبار مجوز کار کانادا را ترک میکنید.

نشان دهید که وجه نقد کافی در زمان اقامت برای امرار معاش خود و خانواده تان دارید.

اثبات کنید که سوء سابقه ندارید و به قانون احترام میگذارید.

نشان دهید که خطری برای امنیت کانادا ندارید.

ثابت کنید که در سلامت کامل هستید.

شرایط دریافت ویزای کار کانادا از داخل کانادا

باید مجوز کار یا تحصیل داشته باشید، یا همسر یا والدین شما ویزای کار یا تحصیل داشته باشند.

باید برای کار مشخصی مجوز کار داشته باشد و بخواهید برای کار دیگری درخواست مجوز کنید.

باید مجوز اقامت موقت (TRP) با اعتبار 6 ماه یا بیشتر داشته باشید.

به دلیل اقدام برای اقامت کانادا از داخل کانادا، هم اکنون در کانادا زندگی میکنید. باید قبل از آنکه بتوانید برای ویزای کار افدام کنید باید پرونده اقامت دائم شما به مرحله خاصی رسیده باشد.

یک پیشنهاد کار از کارفرمای کانادایی

درخواست نامه تکمیل شده

تاییدیه کتبی از “اداره منابع انسانی و توسعه مهارتهای کانادا” (HRSDC) که بر اساس آن کارفرما بتواند کارگر یا کارمند خارجی را برای کار استخدام نماید. این تاییدیه Positive Labor Market Opinion نامیده میشود. در بیشتر موارد دریافت این تاییدیه بر عهده کارفرما میباشد. در بعضی شرایط به این تاییدیه احتیاجی نیست.

همچنین باید:

افسر ویزا را متقاعد نمایید که در انتها کار و قبل از انقضای اعتبار مجوز کار کانادا را ترک میکنید.

نشان دهید که وجه نقد کافی در زمان اقامت برای امرار معاش خود و خانواده تان دارید.

اثبات کنید که سوء سابقه ندارید و به قانون احترام میگذارید.

نشان دهید که خطری برای امنیت کانادا ندارید.

ثابت کنید که در سلامت کامل هستید.

شرایط دریافت ویزای کار کانادا در زمان ورود به کانادا

شما میتوانید برای مجوز کار در زمان ورود به کانادا اقدام نمایید، ولی تنها در صورتی که شرایط زیر وجود داشته باشد:

از ویزای دیدار معاف باشید و بیوانید بدون ویزا وارد کانادا شوید و کار شما احتیاجی به تاییدیه از اداره منابع انسانی و توسعه مهارتهای کانادا نداشته باشد یا این تاییدیه را داشته باشید.

توجه: اگر کار شما احتیاج به تاییدیه اداره منابع انسانی و توسعه مهارتهای کانادا داشته باشد، در صورتی میتوانید در زمان ورود برای مجوز کار اقدام کنید که این تاییدیه قبل از ورود به کانادا صادر شده باشد (به استثنای پرستاران سرخانه و کشاورزان فصلی).

نکته: در کل مهاجرت به کانادا از هر طریق اعم از دریافت ویزای تحصیلی کانادا و ویزای کار کانادا و ویزای سرمایه گذاری در کانادا بر اساس Point Based System است، این بدان معناست که شما بر اساس هر ویژگیتان یک امتیاز خاص میگیرید که همۀ آنها با هم جمع شده و در نهایت یک نمره یا معدل به شما میدهد و آن نمره معین کنندۀ آن است که آیا شما واجد شرایط دریافت ویزای کاناداهستید یا خیر. هرچه نمرۀ شما بالاتر باشد شانس موفقیت پروندۀ شما بالاتر میرود.

به "شرایط دریافت ویزای کار کانادا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شرایط دریافت ویزای کار کانادا"

نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید