طرز تهیه آش برگه

به گزارش مجله آزمون اول، آش برگه یکی از انواع آش های محلی شهر اراک و استان مرکزی است که معمولاً در فصل بهار تهیه می گردد. البته این آش در استان های همدان و لرستان نیز مرسوم است.

طرز تهیه آش برگه

به گزارش خبرنگاران به نقل از سیتی پدیا

مواد اولیه آش برگه برای 4 نفر:

لوبیا چیتی پخته شده: 1 پیمانه

رشته آش: 250 گرم

نخود پخته شده: 1پیمانه

عدس پخته شده: 1 پیمانه

برگه زرد آلو ترش: 2 پیمانه

سبزی آش: نیم کیلو

شیره: نصف پیمانه

سرکه قرمز: 1 پیمانه

سیر سرخ شده: 1 بوته

پیاز: 2 عدد

چغندر: 1 عدد

نمک: به میزان لازم

فلفل: به میزان لازم

نعنا: به میزان لازم

زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه آش برگه:

ابتدا در ظرف مناسبی روغن ریخته و پیازهای خرد شده را در آن سرخ می کنیم. سپس زردچوبه و فلفل و نمک را به آن اضافه نموده و کمی تفت می دهیم و بعد چغندرهای خرد شده را به غذا اضافه نموده و کمی تفت میدهیم و 1 لیتر آب اضافه نموده و می گذاریم بپزد.

کمی که گذشت سبزی را خرد نموده و به آش اضافه می کنیم و کمی صبر می کنیم و بعد آلوهای خیس خورده و شسته شده را به همراه رشته آش اضافه نموده و هم میزنیم. حبوبات پخته شده و شیره انگور و همچنین سرکه را در مراحل آخر اضافه نموده و درب ظرف را بسته و اجازه می دهیم آش جا بیفتد.

نوش جان!

نکات:

1- سعی کنید به جز مرحله آخر درب ظرف را نبندید تا آش شما بد رنگ نشود.

2- اگر دوست دارید شیره و سرکه را از آش حذف نموده و آن را با مواد دلخواه بخورید.

3- حتما آلو ها را از شب قبل خیس کنید و آنها را به همراه آبشان به غذا اضافه کنید تا طعم بهتری داشته باشید.

bestcanadatours.com: سفر کانادا، تور ارزان کانادا، ویزای تضمینی مولتی کانادا، ویزای مولتی 5 ساله کانادا را از ما بخواهید.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 23 مرداد 1400 بروزرسانی: 23 مرداد 1400 گردآورنده: quiz1.ir شناسه مطلب: 20709

به "طرز تهیه آش برگه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه آش برگه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید