طرز تهیه آش برگه
به گزارش مجله آزمون اول، آش برگه یکی از انواع آش های محلی شهر اراک و استان مرکزی است که معمولاً در فصل بهار تهیه می گردد. البته این آش در استان های همدان و لرستان نیز مرسوم است.

به گزارش خبرنگاران به نقل از سیتی پدیا
مواد اولیه آش برگه برای 4 نفر:
لوبیا چیتی پخته شده: 1 پیمانه
رشته آش: 250 گرم
نخود پخته شده: 1پیمانه
عدس پخته شده: 1 پیمانه
برگه زرد آلو ترش: 2 پیمانه
سبزی آش: نیم کیلو
شیره: نصف پیمانه
سرکه قرمز: 1 پیمانه
سیر سرخ شده: 1 بوته
پیاز: 2 عدد
چغندر: 1 عدد
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
نعنا: به میزان لازم
زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه آش برگه:
ابتدا در ظرف مناسبی روغن ریخته و پیازهای خرد شده را در آن سرخ می کنیم. سپس زردچوبه و فلفل و نمک را به آن اضافه نموده و کمی تفت می دهیم و بعد چغندرهای خرد شده را به غذا اضافه نموده و کمی تفت میدهیم و 1 لیتر آب اضافه نموده و می گذاریم بپزد.
کمی که گذشت سبزی را خرد نموده و به آش اضافه می کنیم و کمی صبر می کنیم و بعد آلوهای خیس خورده و شسته شده را به همراه رشته آش اضافه نموده و هم میزنیم. حبوبات پخته شده و شیره انگور و همچنین سرکه را در مراحل آخر اضافه نموده و درب ظرف را بسته و اجازه می دهیم آش جا بیفتد.
نوش جان!
نکات:
1- سعی کنید به جز مرحله آخر درب ظرف را نبندید تا آش شما بد رنگ نشود.
2- اگر دوست دارید شیره و سرکه را از آش حذف نموده و آن را با مواد دلخواه بخورید.
3- حتما آلو ها را از شب قبل خیس کنید و آنها را به همراه آبشان به غذا اضافه کنید تا طعم بهتری داشته باشید.
منبع: جام جم آنلاینbestcanadatours.com: سفر کانادا، تور ارزان کانادا، ویزای تضمینی مولتی کانادا، ویزای مولتی 5 ساله کانادا را از ما بخواهید.