طرز تهیه دمنوش به

به گزارش مجله آزمون اول، دمنوش به نوعی نوشیدنی خوشمزه است که به آرامش اعصاب کمک می کند.

طرز تهیه دمنوش به

دمنوش به علاوه بر عطر و طعم خوبی که دارد، برای سلامتی بدن مفید است و می تواند جایگزین خوبی برای نوشیدنی های مضر باشد. برای آشنایی با طرز تهیه دمنوش به با خبرنگاران همراه باشید.

مواد لازم تهیه دمنوش به :

  • هل: 4 عدد
  • آب جوش: 4 لیوان
  • چوب دارچین: 2 تکه
  • به خشک شده: 4 قاشق غذاخوری
  • غنچه گل محمدی خشک شده: 4 عدد

طرز تهیه دمنوش به :

این میزان مواد برای 4 نفر در نظر گرفته شده است.

برای تهیه این دمنوش خانگی، ابتدا به را خشک کنید. برای این کار به را تمیز شسته، هسته آن را بگیرید و به 4 قسمت تقسیم کنید. پوست به را به هیچ وجه نگیرید.

به را با پوست، درشت رنده کرده، در تابه ای نچسب بریزید و روی شعله ملایم بگذارید. آن را تفت داده و مدام هم بزنید تا قهوه ای شود؛ سپس از روی شعله بردارید. مراقب باشید به نسوزد و طعم دود نگیرد.

سپس به تفت داده شده را کف سینی بریزید و در هوای آزاد بگذارید تا خشک شود. وقتی به خوب خشک شد، آن را در شیشه بریزید و در یخچال بگذارید. به خشک را تا چندین ماه می توانید به این صورت نگه دارید.

وقتی به خشک آماده شد، آن را با هل، چوب دارچین و گل محمدی در صافی قوری ریخته و روی آن آب جوش بریزید. قوری را روی کتری بگذارید تا 30 دقیقه دم بکشد و خوش رنگ شود.

دمنوش به را در فنجان ریخته و با گل محمدی روی آن را تزیین کنید.

این دمنوش گیاهی را می توانید با عسل یا نبات سرو کنید.

برای تماشا مطالب بیشتر آشپزی، خبرنگاران را بخوانید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با نوعی دمنوش خانگی دمنوش عناب، خاص و مفید را مطالعه کنید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 21 مرداد 1404 بروزرسانی: 21 مرداد 1404 گردآورنده: quiz1.ir شناسه مطلب: 44191

به "طرز تهیه دمنوش به" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دمنوش به"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید