طرز تهیه کیک رژیمی هویج
به گزارش مجله آزمون اول، ز کالری بگذریم میرسیم به مزه کیک. کیک رژیمی با میوه اصولا خیلی دلچسبه. حالا اگه این کیک رژیمی با هویج تهیه بشه خب شیرین تر و دوست داشتنی تر هم میشه. کیک رژیمی هویج مواد خیلی خاصی نیاز نداره و کاملا در دسترسه. پس فکر نکنم دیگه بشه به یه کیک رژیمی خوشمزه با طعم هویج نه گفت! با ما همراه باشین.
به گزارش خبرنگاران به نقل از ایران کوک ، حفظ تناسب اندام و رژیم دریافت خیلی سخته اگه نتونیم کیک بخوریم. مگه نه؟ برای همین من دنبال یه دستور خوب برای کیک رژیمی گشتم و حالا روش تهیه کیک هویج رژیمی رو براتون آوردم. حتما طرز تهیه کیک هویج ایران کوک رو قبلا دیدین.
مواد لازم کیک رژیمی هویج
آرد گندم 3/4 پیمانه
آرد شیرینی پزی 3/4 پیمانه
شکر 1 پیمانه
جوش شیرین 2 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
پودر نارگیل 1/4 پیمانه
مغز گردو خرد شده 1/2 پیمانه
دارچین 2 قاشق چایخوری
تخم مرغ بزرگ 2 عدد
روغن 2 قاشق غذاخوری
وانیل 2 قاشق چایخوری
هویج رنده شده 2 پیمانه
کمپوت آناناس 560 گرم
برای خامه کیک:
پنیر خامه ای کم چرب 230 گرم
وانیل 1 قاشق چایخوری
شیر 1 قاشق غذاخوری
پودر شکر 2 پیمانه
طرز تهیه کیک رژیمی هویج
- برای تهیه کیک هویج رژیمی ابتدا باید فر را روشن کنید و روی دمای 350 فارنهایت یا 177 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم شود. به کمک اسپری یا چند قطره روغن کف قالب های مخصوص کیک را چرب نمایید.
سه یا چهار عدد هویج به اندازه متوسط را پوست گرفته و رنده کنید تا حدود 2 پیمانه هویج داشته باشید. البته کمی بیشتر یا کمتر بودن مقدار هویج مسئله ای ایجاد نمی کند.
در این مرحله از تهیه کیک رژیمی هویج باید مغز گردو ها را خرد و ریز کنید تا حدودا 1/2 پیمانه گردو داشته باشید.
یک کمپوت آناناس را باز کنید و همان طور که در عکس می بینید درب آن را نگه دارید تا آب میوه داخل کمپوت کاملا تخلیه شود.
در یک کاسه متوسط مواد کیک هویجی مانند تخم مرغ ها، دو قاشق غذاخوری روغن و وانیل را مخلوط کنید. سپس هویج، آناناس و مغز گردو ها را به کاسه اضافه کرده و خوب بهم بزنید.
حالا در یک کاسه بزرگ تر، تمام مواد کیک رژیمی را که آماده کرده اید، با آرد گندم، آرد شیرینی پزی، شکر، پودر نارگیل، جوش شیرین، نمک و دارچین به طور کامل مخلوط کنید. تا حدی بهم بزنید که رطوبت خمیر کیک کم شده و مواد کاملا به خورد هم بروند.
خمیر را به دو قسمت با اندازه و غلظت یکسان تقسیم کرده و در دو قالب بریزید. کیک را در فر بگذارید تا به مدت 30 تا 35 دقیقه پخته شود. میتوانید به کمک یک خلال داندان تست کنید که کیک حاضر است یا نه.
- یک خلال دندان را در کیک فرو ببرید. اگر تمیز از کیک خارج شد، وقت آن است که کیک را از فر بیرون
بیاورید. حدود 5 دقیقه صبر کنید تا حرارت کیک رژیمی هویج کم شود. سپس آن را از قالب خارج کنید و حداقل 30 دقیقه فرصت دهید تا کاملا خنک شود.
- تا وقتی که کیک هویج رژیمی در حال خنک شدن است، فرصت دارید خامه کیک را حاضر کنید. برای
تهیه خامه کیک رژیمی می بایست پنیر خامه ای کم چرب را به همراه وانیل و شیر در یک کاسه بریزید و با همزن برقی به خوبی بهم بزنید. به آرامی پودر شکر را اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید. اگر هنوز خامه به بافت مورد نظر شما نرسیده است، میتوانید 1 تا 2 قاشق شیر اضافه کنید.
یک لایه از کیک رژیمی هویج را در ظرف سرو بگذارید و با یک سوم خامه ای که آماده کرده اید، روی آن را بپوشانید.
لایه بعدی کیک رژیمی هویج را روی لایه اول گذاشته و با یک سوم دیگر از خامه روی آن را بپوشانید. به یک سوم باقی مانده از خامه، اطراف کیک را پوشش دهید. روی کیک هویجی رژیمی را میتوانید با انواع مغزها تزیین کنید. نوش جان
منبع: جام جم آنلاینآژانس مسافرتی: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا
مجله وبلاگ فروش: مجله وبلاگ فروش | ارائه نرم افزارهای مدیریت وبسایت را به ما بسپارید.