ماندگاری مواد غذایی با کیسه نگهداری آنتی باکتریال افزایش می یابد

به گزارش مجله آزمون اول، شرکت پاکان پلاستکار برای افزایش ماندگاری موادغذایی، کیسه های آنتی باکتریال فراوری و به بازار عرضه می نماید که به دلیل داشتن نانومواد عوامل بیماری زا را از بین می برد.

ماندگاری مواد غذایی با کیسه نگهداری آنتی باکتریال افزایش می یابد

به گزارش گروه فناوری خبرنگاران، شرکت پاکان پلاستکار برای افزایش ماندگاری موادغذایی، کیسه های آنتی باکتریال فراوری و به بازار عرضه می نماید. این کیسه ها به دلیل داشتن نانومواد از خواص آنتی باکتریال بهره مند بوده و می توانند عوامل بیماری زا را از بین ببرند.

این شرکت کیسه نگهداری مواد غذایی آنتی باکتریال حاوی نانو ذرات اکسید روی را با نام تجاری آیری پلاست فراوری و به بازار عرضه می نماید. برند آیری پلاست به عنوان یکی از عظیمترین زیر مجموعه های شرکت پاکان پلاستکار با پیوند پژوهشگران علمی و صنعت گامی قابل توجه را در حوزه فناوری نانو برداشته است تا آیری پلاست دریچه ورود پژوهشگران به کاربرد فناوری نانو در فراوریات صنعتی باشد. آیری پلاست به عنوان برند پیشرو در صنعت پلاستیک در کشور با استفاده از فناوری های روز محصولات مختلفی از جمله کیسه زباله، دستکش یکبار مصرف، سلفون، کیسه فریزر و سفره یکبار را به بازار عرضه می نماید.

سال گذشته شرکت پاکان پلاستکار با همکاری شرکت آریا پلیمر پیشگام اقدام به فراوری بطری های پلاستیکی مقاوم در برابر شکستگی و ضربه کرد. شکستگی و ترک خوردگی بطری های پلاستیکی در صنعت فراوری بطری های پلاستیکی برای شرکت های فراوریکننده و همچنین شرکت هایی که از این بطری ها استفاده می کردند مشکل هایی را ایجاد می نماید. از این رو شرکت پاکان پلاستکار با همکاری شرکت آریا پلیمر پیشگام، افزودنی نانویی لازم برای مقاوم تر کردن این بطری ها را به دست آورد و اولین بطری های پلی پروپیلن تقویت شده با فناوری نانو را سال گذشته فراوری کرد.

به گفته کارشناس تحقیق و توسعه شرکت پاکان پلاستکار با افزودن این ماده نانویی به بطری ها استحکام آن ها به حد قابل قبولی ارتقاء پیدا کرد به طوری که با پرتاب از فاصله یک متری، هیچ شکستگی و درزی در بطری دیده نمی گردد. این بطری ها پس از تست های متعددی و دریافت نتیجه مطلوب از آزمایش ها، وارد خط فراوری شرکت پاکان پلاستکار شد و با تیراژ 900 هزار بطری در ماه فراوری انبوه آن درسال گذشته انجام شد.

استفاده از نانو افزودنی ها یکی از مؤثرترین روش ها به منظور بهبود خواص نهایی پلاستیک است. یکی از عظیم ترین معضلات در فراوری محصولات پلیمری به خصوص در پلیمر های PP و UPVC، بحث شکنندگی قطعات نهایی مانند لوله، اتصالات، پروفیل و پنل ها مخصوصاً در دما های پایین است. به این منظور فراوریکنندگان مجبور به استفاده از بهبوددهنده های ضربه آکریلیکی و CPE در صنعت UPVC و استفاده از ترموپلاستیک الاستومر ها در صنعت PP هستند که اغلب وارداتی بوده و در کنار بهبود خواص ضربه دیگر خواص قطعه را تحت تأثیر خود قرار می دهد.

محصول نانوافزودنی شرکت آریا پلیمر پیشگام به صورت پودری به منظور بهبود مقاومت ضربه لوله ها، اتصالات و پروفیل های درب و پنجره UPVC و در شکل مستربچ، در بهبود مقاومت ضربه پلی اتیلن و پروپیلن به کار می فرایند. مستربچ نانو پایه پلی اولفین برای افزایش مقاومت در برابر خراش پذیری سطح از محصولات این خانواده است.

pariblog.ir: پری بلاگ | در دنیایی از وبلاگ ها و وبسایتهای خبری و علمی چرخی بزنید

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 20 آبان 1400 بروزرسانی: 20 آبان 1400 گردآورنده: quiz1.ir شناسه مطلب: 17907

به "ماندگاری مواد غذایی با کیسه نگهداری آنتی باکتریال افزایش می یابد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ماندگاری مواد غذایی با کیسه نگهداری آنتی باکتریال افزایش می یابد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید