مذاکره مدیربرنامه های شورله با سران چلسی
به گزارش مجله آزمون اول، خبرنگاران: یک از نشریات انگلیسی چاپ لندن از سفر مدیربرنامه های آندره شورله، بال آلمانی تیم بایرلورکوزن به لندن برای مذاکره با سران باشگاه آبی پوش این شهر خبر داد.

به گزارش خبرنگاران،نشریه دیلی اکسپرس چاپ لندن از حضور تعدادی از نمایندگان بایرلورکوزن و همچنین مدیربرنامه های بال ملی پوش این تیم، آندره شورله در میان جمعیت حاضر در ورزشگاه ویمبلی لندن برای تماشای جدال چلسی و منچسترسیتی در نیمه نهایی جام حذفی انگلیس خبر داد و ادعا کرد که سفر این افراد برای مذاکره در خصوص عقد قراردادی 20 میلیون پوندی برای انتقال این بال آلمانی به جمع آبی پوشان پایتخت انگلیس، اجرا شده است.
دیلی اکسپرس با یادآوری تلاش تابستان سال گذشته رومن آبراموویچ، مالک روس باشگاه چلسی برای جذب بازیکن 22 ساله بایرلورکوزن، احتمال موفقیت آبی پوشان لندن برای جذب شورله را در بازار جابجایی تابستانی بسیار زیاد دانست.
طبق گزارش دیلی اکسپرس، سران چلسی قصد دارند با انتقال کوین دی بروین - بازیکن خود که به صورت قرضی برای وردربرمن بازی می کند و در این فصل عملکرد قابل قبولی نیز داشته است - به بایرلورکوزن، از مبلغی که باید بابت جذب شورله به ژرمن ها بپردازند، بکاهند.
منبع: تسنیمسفر به تایلند: سفر به تایلند | تور تایلند ارزان، تور لحظه آخری، تور نوروز 98، بهار، تابستان، پاییز، زمستان را همراه ما باشید.
ساری فان: ساری فان | مجله سرگرمی،خبری و آموزشی اینترنتی