کیت های تشخیصی کرونا در کشور تولید خواهد شد
به گزارش مجله آزمون اول، دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی گفت: با همکاری مشترک ستاد توسعه زیست فناوری و اداره کل آزمایشگاه های سازمان غذا و دارو با استفاده از توانمندی شرکت های دانش بنیان کیت های تشخیصی کرونا ویروس، در کشور تولید خواهد شد.
به گزارش گروه فناوری خبرنگاران به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، پیش بینی بروز بیماری کرونا به نام ووهان-400 حدود 40 سال پیش به عنوان یک سلاح بیولوژیک، یکی از سوالاتی است که این روز ها در دنیا مطرح است. بیماری با شیوع بالا و سخت که با همه گیری در چین آغاز و بیشتر کشور ها را درگیر کرد.
واگیری این بیماری به ایران هم رسید. روز گذشته هم خبری مبنی بر ورود کیت های تشخیصی کرونا به کشور منتشر شد. کیت های تشخیصی که سازمان بهداشت دنیای از انبار دارو و تجهیزات پزشکی سازمان دنیای بهداشت در امارات تحویل گرفته و به انستیتو پاستور ایران تحویل داده است.
تشخیص کرونا ویروس با کیت های ایرانی
اما دانش بنیان هایی در کشور هستند که در زمینه تولید کیت های تشخیصی فعالیت می کنند. این شرکت ها می توانند با تولید این کیت ها نیاز کشور به ورود کیت های تشخیصی را رفع کنند.
مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به همکاری مشترک ستاد توسعه زیست فناوری و اداره کل آزمایشگاه های سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای تولید کیت های تشخیصی کرونا ویروس، گفت: بر اساس این همکاری مشترک قرار است با استفاده از توانمندی شرکت های دانش بنیان، کیت های تشخیصی را در داخل کشور تولید کنیم.
به گفته قانعی، به زودی فراخوان تولید این کیت ها برای مشارکت دانش بنیان های توانمند اعلام خواهد شد. هر شرکتی که در بازه زمانی کوتاه مدت و با بهترین کیفیت، کیت های تشخیصی را تولید کند، در این طرح حمایت می شود.
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ادامه داد: سازمان غذا و دارو هم کار استانداردسازی و ارائه تاییدات این کیت ها را به عهده گرفته است و هیات امنای ارزی این سازمان، برای خرید این کیت ها در دانشگاه ها اقدام می کند.
وی افزود: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هم متولی حمایت از دانش بنیان ها می شود و هر شرکتی که بتواند بهترین کیت را تولید کند مورد حمایت قرار خواهد گرفت.
قانعی در ادامه بیان نمود: این کیت های تشخیصی قرار است برای تشخیص آنفلوآنزا های واگیردار هم مورد استفاده قرار گیرد.
منبع: خبرگزاری دانشجومجله سی نوا: مجله سی نوا | آخرین اخبار جهان و ایران