افتتاح 5 عمرانی و زیرساختی در سروستان
به گزارش مجله آزمون اول، خبرنگاران/فارس همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر 5 طرح عمرانی و زیرساختی با اعتبار 250 میلیارد ریال در شهرک صنعتی سروستان 2، افتتاح یا عملیات اجرایی آن شروع شد.

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی فارس یکشنبه 19 بهمن در آیین افتتاح این طرح ها گفت: با اجرای طرح فاز اول شبکه داخلی گاز با اعتبار 20 میلیارد ریال و به طول 7.5 کیلومتر، شهرک صنعتی سروستان 2 به شبکه سراسری گاز کشور متصل شد.
احد فتوحی اضافه کرد: از این پس واحدهای مستقر در شهرک صنعتی سروستان 2 می توانند از نعمت گاز طبیعی بهره مند شوند.
او با اشاره به بهره برداری از طرح فاز اول زیرسازی و جدولگذاری این شهرک صنعتی با اعتبار 20 میلیارد ریال، اضافه کرد: علاوه بر آن فاز دوم طرح زیرسازی و جدولگذاری نیز به طول 5 کیلومتر و با اعتبار 25 میلیارد ریال شروع شد.
فتوحی اضافه کرد: به میمنت این ایام همچنین طرح شبکه داخلی فاضلاب شهرک صنعتی سروستان 2 به طول 10 کیلومتر و با صرفه 125 میلیارد ریال اعتبار شروع شد که این طرح نیز تا 10 ماه آینده به بهره برداری خواهد رسید.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی فارس با بیان اینکه شهرک صنعتی سروستان 2 با مساحت715هکتار به عنوان مهمترین گزینه سرریز سرمایه گذاری شهر شیراز در نظر گرفته شده است، گفت: در سال های اخیر اعتبارات مناسبی به منظور توسعه زیرساخت ها در این شهرک به منظور جذب سرمایه گذار هزینه شده است.
فتوحی ادامه داد: شهرک صنعتی شماره 2 سروستان، 715 هکتار مساحت دارد و ظرفیت استقرار 350 واحد صنعتی درفاز نخست آن پیش بینی شده است.
او با بیان اینکه مهم ترین مشکل در توسعه این شهرک تأمین آب است، گفت: با توجه به محدودیت منابع آبی در این منطقه، گزینه های مختلف برای تأمین آب نظیر انقال آب از شیراز ونیز جابجایی چاه آب قدیمی و حفر حلقه جدید چاه در دست پیگیری است که در این زمینه امیدواریم موضوع تامین آب با حمایت دستگاه های اجرایی انجام شد.
فتوحی گفت: در زمینه تامین برق پایدار نیز هم اکنون برق واحدهای موجود به وسیله خط دومداره اختصاصی تامین و برای آینده نیز مذاکراتی با شرکت برق منطقه ای و وزارت نیرو برای تامین برق انجام و طرح هایی اجرا خواهد شد.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی فارس با بیان اینکه شهرک صنعتی سروستان به دلیل نزدیکی با شیراز و قرارگرفتن در راستا بزرگراه شیراز-بندرعباس، ظرفیت مناسبی برای توسعه دارد، اضافه کرد: در حال حاضر 34 قرارداد سرمایه گذاری با متقاضیان در این شهرک صنعتی منعقد و در قالب این قرارداد 16 هکتار زمین واگذار شده است.
منبع: خبرگزاری ایسناabanhome.com: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت را از ما بخواهید.