تاثیر رژیم غذایی سالم در کاهش عوارض بارداری
به گزارش مجله آزمون اول، یک مطالعه جدید نشان می دهد که یک رژیم غذایی سالم چند ماه قبل از بارداری تا سه ماهه دوم ممکن است خطر ابتلا به چندین عارضه بارداری را کاهش دهد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرنگاران، به نقل از ساینس دیلی، مطالعات محققان مؤسسه ملی یونیک کندی نشان می دهد زنان بارداری که در این مطالعه پیروز به کسب نمره بالا در هر سه معیار تغذیه سالم شده بودند، با خطر کمتر ابتلاء به دیابت بارداری، اختلالات فشار خون مرتبط با بارداری و زایمان زودرس روبرو هستند.
محققان داده های رژیم غذایی در طول بارداری را تجزیه و تحلیل کردند. تقریباً 1900 زن از هفته 8 تا 13 بارداری به پرسشنامه های رژیم های غذایی خود پاسخ دادند و از آن ها خواسته شد آنچه را که در سه ماه گذشته خورده اند اعلام نمایند. در هفته های 16 تا 22 و هفته های 24 تا 29، زنان آنچه را که در 24 ساعت گذشته خورده بودند اعلام کردند.
پاسخ آن ها با توجه به سه شیوه تغذیه سالم به دست آمد: شاخص تغذیه سالم جایگزین (AHEI)، رژیم مدیترانه ای جایگزین (AMED) و شیوه های رژیم غذایی برای جلوگیری از فشارخون بالا (DASH). هر سه شیوه تغذیه ای ضمن محدود کردن گوشت قرمز و فرآوری شده، بر مصرف میوه ها، سبزیجات، غلات سبوس دار، آجیل و حبوبات تأکید دارند.
به طور کلی، محققان دریافتند که پیروی از هر رژیم غذایی از قبل از زمان بارداری تا سه ماهه دوم با خطر کمتر دیابت حاملگی، فشار خون بالا، پره اکلامپسی و زایمان زودرس همراه است.
به عنوان مثال، زنان با نمره بالا در AHEI در هفته 16 تا 22 در مقایسه با زنان با نمره پایین در AHEI با کاهش 32 درصدی خطر ابتلاء به دیابت بارداری روبرو بودند.
در زنان با نمره بالا در DASH در هفته های 8 تا 12 و هفته های 16 تا 22 ریسک ابتلاء به اختلالات فشار مرتبط با بارداری 19 درصد کمتر است.
نمره بالا AMED در هفته 24 تا 29 یا نمره بالا DASH در هفته 24 تا 29 با 50٪ کاهش خطر تولد زودرس همراه بود.
منبع: خبرگزاری دانشجوگروه ساختمانی آبان: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت را از ما بخواهید.