تقویت سیستم ایمنی بدن با سیر و پیاز

به گزارش مجله آزمون اول، تهران (پانا) - به گفته مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی خراسان شمالی اضافه کردن سیر و پیاز تازه و زنجبیل به غذاها به تقویت عملکرد سیستم ایمنی بدن یاری می نماید.

تقویت سیستم ایمنی بدن با سیر و پیاز

به گزارش ایسنا، نسرین علیزاده ادامه داد: استفاده از منابع غذایی پروتئین، روی، آهن، سلنیوم در تقویت سیستم ایمنی بدن موثر هستند.

وی بیان نمود: مصرف گوشت مرغ، تخم مرغ، ماهی سالمون، میگو، حبوبات، غلات کامل، انواع مغز بادام، گردو، پسته، فندق و غیره و خشکبار حداقل دو وعده در روز باعث تقویت سیستمی ایمنی بدن می گردد.

علیزاده به استفاده از روغن گیاهی یا روغن نباتی شامل آفتابگردان، سویا، پنبه دانه و زیتون، کنجد، کلزا به منظور تامین بخشی از انرژی مورد احتیاج روزانه و تامین بعضی از اسیدهای چرب ضروری و ویتامین های محلول در چربی در تهیه غذا توصیه کرد و گفت: در دوران نقاهت از مصرف غذاهای سرخ کردنی پرهیز گردد.

وی اسم کرد: مصرف عسل برای تقویت سیستم ایمنی و مهار سرفه، زردچوبه در تهیه غذا به دلیل خاصیت ضد التهاب آن و زنجبیل یا موز در زمان حالت تهوع توصیه می گردد.

علیزاده گفت: برای جلوگیری از یبوست، مقداری پودر سبوس خوراکی برنج یا گندم فرآوری و استاندارد به غذاهایی همانند آش، سوپ یا سالاد اضافه کنید بعلاوه مصرف منظم صبحانه و دو تا سه میان وعده برای تامین بهتر انرژی و ریزمغذی های مورد احتیاج را هم در برنامه روزانه خود قرار دهید.

تور سریلانکا: تور سریلانکا | تور ارزان قیمت سریلانکا، تور سریلانکا لحظه آخری، تور کلمبو بنتوتا

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

منبع: خبرگزاری پانا
انتشار: 8 مهر 1400 بروزرسانی: 8 مهر 1400 گردآورنده: quiz1.ir شناسه مطلب: 28718

به "تقویت سیستم ایمنی بدن با سیر و پیاز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تقویت سیستم ایمنی بدن با سیر و پیاز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید