حمل مواد غذایی در هواپیما

به گزارش مجله آزمون اول، در بعضی مواقع حمل مواد غذایی در هواپیما امکان پذیر است، برای این که به راحتی از بازرسی فرودگاه گذر کنید مواد غذایی ممنوع شده در قوانین پرواز را با خود حمل نکنید. اگر قوانین مربوط به حمل مایعات را بدانید و اندازه زیر 100 میلی رعایت گردد، امکان حمل اغلب مایعات مثل شامپو و ژل های ضد عفونی کننده دست مقدور است. شما می توانید بعضی مایعات را در حجم 96 گرمی در 6 بطری مانند شامپو و محلول شستشوی لنز و دیگر مایعات را همراه خود ببرید و این مواد را در داخل کیف زیپ دار بگذارید. ناگفته نماند که فقط یک نفر می تواند این بسته را حمل کند. هر مسافری می تواند پس از خرید بلیط هواپیما در یک کیف کوچک خمیر دندان، شامپو، نرم کننده مو، کرم و دهان شویه با خود به همراه داشته باشد.

حمل مواد غذایی در هواپیما

حمل مواد غذایی در هواپیما برای سالمندان و بچه ها

شاید دوست داشته باشید بخاطر همراه داشتن کودک یا افراد سالمند مقداری مواد غذایی در هواپیما ببرید، بازرسی امنیتی برخی مواد را تعیین نموده که امکان بردن به کابین دارند. در این مطلب این مواد مجاز را برایتان تعیین نموده تا با داشتن اطلاعات کامل سفری با آرامش را در پی داشته باشید. اگر قرار باشد که بخواهید با خود غذا ببرید باید به قانون 1-1-3 در بازرسی امنیتی توجه کنید و مایعاتی که غلظت آن ها زیاد است، بسته بندی کنید در غیر این صورت از حمل این مواد صرفه نظر کنید.

به این نکته دقت کنید که برخی از مواد غذایی در هواپیما اجازه حمل ندارند.

مواد غذایی در هواپیما که باید آن ها را بسته بندی کنید

TSA بیشتر خوراکی ها را مجاز دانسته و با توجه به این قانون، برای مایعات بیشتر از 96 گرم اجازه حمل آن را نداده است. برخی مواد غذایی در هواپیما که اجازه ورود دارند عبارتند از:

غذای کودک، آب نبات، غلات صبحانه مثل نان و بیسکویت، پنیر، شکلات، پودر قهوه، گوشت پخته شده، کلوچه، بیسکوئیت، میوه خشک، تخم مرغ، گوشت، آدامس، عسل، آجیل، پیتزا، غذای دریایی و سبزیجات تازه، غذاهای یخ زده، عصاره گوشت، انواع ساندویج، هر نمونه اسنک خشک و خرچنگ زنده همه این مواد را در بسته بندی شفاف و بدون این که نشتی داشته باشند امکان حمل آن را دارید. در قانون بردن مواد غذایی در هواپیما استثناهایی هم وجود دارد مثلا شیر خشک و شیر مادر و بعلاوه مایعات امکان پذیر است.

غذاهای ممنوعه در هواپیما

هرگونه مواد غذایی که به صورت مایع باشند و قصد حمل آن را دارید، قانون بیشتر از 96 گرم درباره آن ها صدق می نماید، موادی مثل سس، مربا یا ژله، شربت، سس سالاد، کچاب و دیگر چاشنی های غذا، مایعات و سس های کرمی و پنیر، سالسا و کره بادام زمینی با توجه به وزن مجاز می توانید با خود حمل کنید. اگر مواد خوراکی مایع شما بیشتر از حد مجاز وزن داشته باشد اجازه بردن به هواپیما را ندارید و دور انداخته می گردد.

برخی از مواد غذایی هستند که شما می توانید بدون دردسر از بازرسی امنیت فرودگاه عبور دهید، موادی مانند غذاهای کنسرو شده و کیسه نیمه منجمد شده. این مواد شرایط مربوط به خود را برای بردن به داخل کابین دارند.

برخی از شرکت های هواپیمایی در پروازهای خود اجازه خوردن نوشیدنی هایی که همراه خود دارید را نمی دهند. اگر با خودتان کیسه یخ زده حمل کنید و کمی آب شده باشد در هنگام بازرسی امنیتی فرودگاه این کیسه ها به دور انداخته می گردد. غذاهای کنسرو شده ای که به صورت مایع هستند در زمان بازرسی امنیتی فرودگاه ممکن است مشکوک شوند و کنسرو را دور بیندازند.

تمامی مواد غذایی در هواپیما باید در ظروف در بسته گذاشته شوند تا اجازه حمل آن به داخل هواپیما را بدهند. بیشتر کشورها مواد غذایی مانند گوشت، میوه، سبزیجات، گیاهان و سایر محصولات کشاورزی در هواپیما را ممنوع می نمایند، اگر با خودتان میوه می برید تا قبل از رسیدن به مقصد آن را بخورید چون در فرودگاه مقصد بازرسان آن را را ثبت و ضبط می نمایند. کشورهایی مانند کانادا و آمریکا تحت هیچ شرایطی اجازه ورود محصولات کشاورزی حتی دانه گیاهان را نداده و در ورودی فرودگاه چند صد دلار جریمه برای این گونه تخلفات ثبت می نمایند. برخی از کشورها مانند استرالیا و نیوزلند اجازه ورود سوغاتی در بسته بندی های چوبی را نمی دهند.

علاوه بر حرام بودن گوشت خوک در دین اسلام و بیماری های موجود در این گوشت شرکت های هواپیمایی در سراسر جهان این مواد غذایی را ممنوع نموده اند. همان طور که می دانید ایرانی ها علاقه بسیاری به غذاهایی مانند کله پاچه و انواع ساندویج های مغز دارند، این غذاها هم قوانین مربوط به خود را دارند، اگر این غذاها را پخته شده و در داخل ظرف در بسته ببرید مسئله ای ایجاد نمی گردد، ولی بصورت خام ممنوع و اجازه بردن به هواپیما را ندارید.

تخم مرغ شانسی از جمله شکلات هایی است که همه افراد چه کوچک و چه عظیم در تمام جهان به آن علاقه دارند، حمل این مواد خوراکی بخاطر این که درونش اسباب بازی کوچکی گذاشته شده و ممکن است ایجاد خفگی در بچه ها در موقع خوردن کند بسیاری از شرکت های هواپیمایی ورود این شکلات را ممنوع نموده اند.

ورود هر نمونه ای از سوپ خشک و رقیق، گوشت گاو و عصاره گوشتی به هواپیما ممنوع است، به علت این که باعث شیوع جنون گاوی در اروپا و آنفولانزای مرغی در آسیا می گردد. خاویار تخم مربوط به سیستم فراوری مثل ماهی است و جابه جا کردن این ماده غذایی در بسیاری از کشورها خلاف قوانین محیط زیستی محسوب شده و به شدت برخورد می گردد. در برخی از کشورها مسافران می توانند خاویار را تا حد 125 گرم با خود حمل نمایند. دکورهایی که تزئینی است و از مواد ذرت و آرد گندم، آرد برنج، علف ها و چوب مانند بامبو درست شده هنگام ورود این نوع مواد غذایی در هواپیما ممنوع و اجازه بردن آن را ندارید، زیرا ممکن است انواع حشره ها و آفت ها را منتقل کنید.

dorezamin.com: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله سرگرمی و گردشگری

منبع: دلتابان
انتشار: 20 آبان 1400 بروزرسانی: 20 آبان 1400 گردآورنده: quiz1.ir شناسه مطلب: 28096

به "حمل مواد غذایی در هواپیما" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "حمل مواد غذایی در هواپیما"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید