صادرات 30 درصد از تولیدات فرش ماشینی به خارج
به گزارش مجله آزمون اول، به گزارش خبرنگاران، محمدهادی کمالیان در نشست خبری امروز خود با خبرنگاران گفت: در حال حاضر 700 واحد صنفی دارای پروانه اقدام به فروش فرش ماشینی می نمایند، در حالی که در مقابل این واحدهای صنفی مجاز، 300 واحد غیرمجاز وجود دارد که از سوی بازرسان اتحادیه شناسایی شده و اخطارهای لازم برای کسب پروانه به آنها داده شده است.

رئیس اتحادیه فرش ماشینی اضافه نمود: در حال حاضر بازار فرش ماشینی به دلیل تنوع فراوری و تعداد برندهای بسیار اشباع شده است که این مساله معضلاتی را برای این صنف ایجاد نموده تا جایی که بعضی برای اینکه قیمت خود را نسبت به دیگران پایین بیاورند، از کیفیت جنس کم می نمایند.
وی توضیح داد: طی سال های اخیر، واردات فرش های فانتزی متوقف شده است، این در حالی است که تا چند سال پیش اکثر فرش های فانتزی وارداتی بود، اما از 4 سال اخیر با ورود دستگاه های مدرن حتی این نوع فرش نیز در داخل فراوری می گردد و از طرف دیگر چون واردات فرش ماشینی بالا است، برای واردنماینده مقرون به صرفه نیست.
کمالیان گفت: ماده 13 قانون نظام صنفی تصریح می نماید، واحدهای صنفی برای جذب مشتری و عرضه کالا خلاف واقع تبلیغ نمایند و باید برای تأیید محتوا از واحد خود مجوز داشته باشند، اما متأسفانه بدون آنکه مجوزی از ما گرفته گردد، شاهد پخش تیزرهای تبلیغاتی بعضی مجتمع های فرش ماشینی هستیم که صحبت های اعضای هیئت مدیره اتحادیه را به عنوان مهر تأییدی بر عملکرد خود در تیزر تبلیغاتی گنجانده اند که این امر، چیزی جز سوء استفاده نیست.
وی توضیح داد: چه معنی دارد که 3 ماه قبل از افتتاح یک مجتمع تیزری با این عنوان پخش گردد که برای خرید فرش ماشینی 3 ماه دست نگه دارید و نتیجه آن می گردد که بازار فرش ماشینی و 700 واحد پروانه دار با این گونه تبلیغات کساد گردد، مگر بازار در انحصار یک مجتمع خاص است.
به گفته کمالیان، 30 درصد فرش ماشینی ما صادر می گردد، یعنی از 170 هزار متر فراوری سالیانه 90 هزار متر آن مصرف داخلی و بقیه صادراتی است و به کشورهایی مانند چین، کانادا و افغانستان صادر می گردد.
منبع: خبرگزاری مهرpariblog.ir: پری بلاگ | در دنیایی از وبلاگ ها و وبسایتهای خبری و علمی چرخی بزنید