طرز تهیه تارت هندوانه یلدا با مارشمالو و کورن فلکس

به گزارش مجله آزمون اول، برای تهیه تارت هندوانه با مارشمالو و کورن فلکس می توانید برنجک و گندمک شیرین را جایگزین کورن فلکس کنید.

طرز تهیه تارت هندوانه یلدا با مارشمالو و کورن فلکس

خبرنگاران | سرویس آشپزی - برای تهیه تارت هندوانه با مارشمالو و کورن فلکس می توانید برنجک و گندمک شیرین را جایگزین کورن فلکس کنید. جهت آشنایی با طرز تهیه برنجک و گندمک شیرین به سایر بخش های آشپزی خبرنگاران مراجعه فرمایید.

پاستیل پفی، پف نبات یا مارشمالو (Marshmallow) یک دسر فرانسوی است که حالت نرمی دارد و در دهان به راحتی آب می گردد. این آب نبات نرم از مخلوط ژلاتین، سفیده تخم مرغ، شکر و شربت ذرت تهیه می گردد و بافتی اسفنجی دارد. جهت آشنایی با طرز تهیه مارشمالو به بخشدسرها در آشپزی خبرنگاران مراجعه نمایید .

شب یلدا با منوی خبرنگاران

در ویدئوی زیر با طرز تهیه تارت هندوانه با مارشمالو و کورن فلکس به صورت عینی آشنا خواهید شد:

مواد لازم جهت تهیه تارت هندوانه با مارشمالو و کورن فلکس

مارشمالو 500 گرم
کره 50 گرم
کورن فلکس 6 پیمانه
ژله قرمز و سبز از هر کدام یک بسته
رنگ خوراکی سبز و قرمز به میزان لازم
چیپس شکلاتبه میزان لازم

طرز تهیه تارت هندوانه با مارشمالو و کورن فلکس

  1. ابتدا قالب کمربندی را از طریق روغن جدا کننده اسپری کنید.
  2. برای تهیه قسمت سبز رنگ، 150 گرم مارشمالو را با 15 گرم کره درون مایکروفر ذوب کنید و یا بر روی بخار کتری قرار دهید تا کاملا نرم گردد. سپس پودر ژله سبز را با مارشمالو گرم مخلوط کنید و در صورت احتیاج چند قطره رنگ سبز به مخلوط اضافه کنید تا رنگ مورد نظرتان حاصل گردد. در نهایت 2 پیمانه کورن فلکس را با مارشمالو مخلوط نموده و مطابق تصویر درون قالب جای دهید و فرم قالب را به آن بدهید.
  3. برای تهیه قسمت سفید رنگ، 100 گرم مارشمالو را با 10 گرم کره به همان روش قبلی نرم کنید. سپس یک پیمانه کورن فلکس را به مارشمالو بیفزایید و مطابق تصویر درون قالب جای دهید و فرم قالب را به آن بدهید.
  4. برای تهیه قسمت قرمز رنگ، 250 گرم مارشمالو را با 25 گرم کره به همان روش قبلی نرم کنید. سپس پودر ژله قرمز را با مارشمالو گرم مخلوط کنید و در صورت احتیاج چند قطره رنگ قرمز به مخلوط اضافه کنید تا رنگ مورد نظرتان حاصل گردد. در نهایت 3 پیمانه کورن فلکس را با مارشمالو مخلوط نموده و در مرکز قالب به خوبی به صورت فشرده جای دهید.
  5. در این مرحله چیپس شکلات را به عنوان دانه های هندوانه روی قسمت قرمز رنگ بچینید و قالب را به مدت چند ساعت در یخچال استراحت دهید.
  6. در صورت تمایل پس از برش زدن تارت هندوانه از چوب آب نبات برای سرو استفاده نمایید.

دنیای با نشاط مدرسه: دنیای با نشاط مدرسه | وبسایت ملزومات تحصیلی دانش آموزان

منبع: setare.com
انتشار: 16 مرداد 1400 بروزرسانی: 16 مرداد 1400 گردآورنده: quiz1.ir شناسه مطلب: 26176

به "طرز تهیه تارت هندوانه یلدا با مارشمالو و کورن فلکس" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه تارت هندوانه یلدا با مارشمالو و کورن فلکس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید