طرز تهیه مرغ کنتاکی خانگی

به گزارش مجله آزمون اول، مرغ کنتاکی یکی از غذاهایی است که مورد علاقه تمام سنین می باشد. در این مطلب روش تهیه مرغ کنتاکی خانگی را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه مرغ کنتاکی خانگی

مواد لازم برای تهیه مرغ کنتاکی برای 4 نفر

سیمرغ: قطعات سینه و ران مرغ یک اندازه : از هر کدام 3 عدد متوسط (بسته به تعداد نفرات)

مواد مایه خواباندنی

زعفران دم نموده : قاشق چایخوری

روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری

آبلیمو : 1 قاشق غذاخوری

برگ بو : 1 عدد

دیگر مواد لازم

پیاز : هرکدام 1 عدد

آرد سفید ساده یا پف کننده : 1 پیمانه

تخم مرغ : 2 عدد

آرد سوخاری یا پودر نان خشک : 1 پیمانه

ترخون خشک، جعفری خشک، پونه کوهی (اورگانو) : هرکدام 1 قاشق غذاخوری

ادویه کاری، زردچوبه : هر کدام 1 قاشق چایخوری

سیر له شده : 1 عدد

دانه کنجد : 1 قاشق غذاخوری

فلفل قرمز پودری یا خشک شده آن : بسته به ذائقه

روغن مایع کانولا یا هر نوع روغن گیاهی خالص : به میزان لازم

نمک و فلفل : به میزان دلخواه

در ابتدا بهتر است پوست مرغ ها را تا آن جا که ممکن است جدا کنید، زیرا پوست مرغ حاوی مواد مضر می باشد و برای سلامتی مناسب نیست. بدون پوست هم به راحتی مواد به گوشت مرغ می چسبند.

برای تهیه مرغ کنتاکی پیشنهاد می کنم مرغ ها را نیم پز کنید زیرا در این صورت مرغ شما سریعتر آماده می گردد و احتیاج به سرخ کردن بیش از حد و استفاده از روغن زیاد نمی باشد.

روغنی که برای سرخ کردن استفاده می کنید باید دقت کنید که زیاد داغ نباشد تا مرغ ها نسوزد و یا آنقدر سرد نباشه که برای سرخ کردن مدت زیادی در روغن بماند. در خصوص روغن برای سرخ کردن مرغ، بهترین دما، دمای 365 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتی گراد هست که می توانید با قرار دادن دماسنج در روغن متوجه شوید و یا چنانچه دماسنج در دسترس نبود، بهترین روش انداختن یک تکه نان کوچک 5 سانتی در روغن داغ هست. چنانچه ظرف مدت 60 ثانیه نان ترد و طلایی شد، حرارت روغن مناسب است.

1 - قطعات مرغ را به روغن زیتون، آبلیمو، زعفران دم نموده، برگ بو و نمک و فلفل آغشته نموده و به مدت حداقل 1 ساعت در یخچال قرار دهید (در این صورت گوشت مرغ پس از پختن سفت نمی گردد). سپس پیاز را از وسط نصف نموده و به همراه قطعات مرغ درون آب جوش قرار دهید. نمک و فلفل و کمی سیر به دلخواه زده و به مدت 20 تا 30 دقیقه مرغ ها را نیم پز کنید(می توانید کمی زردچوبه و ادویه کاری نیز بیفزایید). سپس مرغ ها را آبکش نموده و اجازه دهید تا خنک شوند.

2 - به ترتیب، آرد ساده را در بشقابی بریزید، تخم مرغ ها را در یک کاسه با چنگال کمی هم بزنید، آرد سوخاری یا پودر نان خشک را هم با سبزیجات خشک، ادویه کاری، زردچوبه، سیر له شده، فلفل قرمز و دانه کنجد به همراه نمک مخلوط نموده و در بشقاب دیگری قرار دهید. قطعات مرغ را کمی با آب خیس کنید تا آرد و مواد به راحتی به آن بچسبد (زیاد هم نباید خیس باشد که آب از آن بچکد فقط کمی تر گردد). ابتدا قطعات مرغ را در آرد ساده بغلطانید تا اطراف مرغ ها کاملا آغشته گردد. سپس در تخم مرغ قرار دهید تا کامل آغشته گردد. در آخر اطراف مرغ ها را به طور کامل در مخلوط پودر سوخاری بغلطانید تا سرتاسر قطعات مرغ آغشته به پودر سوخاری گردد. (چنانچه لازم بود مقدار بیشتری آرد ساده یا سوخاری اضافه کنید. بسته به تعداد مرغ ها و درشتی آن ها دارد)

3 - روغن را با توجه به توضیحات داده شده در شیرجوش کوچک عمیقی با حرارت بالا حرارت داده و قطعات مرغ را درون آن بگذارید. حرارت را متوسط کنید و درب آن را بگذارید حدود 2 تا 5 دقیقه کافی است تا کاملا اطراف مرغ ها سوخاری گردد. مرغ ها را هرازگاهی بچرخانید تا همه جای آن ها طلایی گردد. سپس دستمال آشپزخانه را روی روزنامه قرار دهید و مرغ ها را روی کاغذ آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن خارج گردد(روزنامه را برای جذب بیشتر روغن بگذارید). در ظرف مورد نظر قرار داده و با سبزیجات بخارپز شده تزیین کنید.

نکته : با توجه به ذائقتون شما می تونید ادویه ها رو تغییر دهید و یا سبزیجات خشک رو کم یا زیادتر اضافه کنید. چنانچه تمایل دارید رنگ مرغ سوخاری شما روشن تر گردد، می توانید ادویه کاری و فلفل سیاه نریزید و سبزیجات خشک هم کمتر بریزید تا رنگ مرغتان روشن تر گردد.

نکته : هرچه آرد سوخاری شما بهتر و مرغوب تر باشه، طعم غذاتون خوشمزه تر خواهد شد.

نکته : من از آرد مخصوص کیک که پف کننده است, استفاده می کنم که نام آن هست Self Raising Flour با این کار مرغ شما حالت پفکی پیدا می نماید. در صورتی که این آرد را در اختیار ندارید, برای تهیه آن به ازای هر پیمانه آرد ساده، 2 قاشق چایخوری بکینگ پودر به آرد خود اضافه کنید.

یزد بلاگ: یزد بلاگ | جذابیت های تاریخی و اقلیم شهر جهانی یزد

انوار بلاگ: انوار بلاگ | انجمن و وبلاگ های انوار

منبع: توریسم آنلاین
انتشار: 4 مهر 1400 بروزرسانی: 4 مهر 1400 گردآورنده: quiz1.ir شناسه مطلب: 12573

به "طرز تهیه مرغ کنتاکی خانگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مرغ کنتاکی خانگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید