پمپ های سانتریفیوژ ایرانی ساخته شد

به گزارش مجله آزمون اول، یک شرکت دانش بنیان پمپ های سانتریفیوژی فراوری می نماید که 50-70درصد ارزان تر از نمونه های خارجی است.

پمپ های سانتریفیوژ ایرانی ساخته شد

به گزارش خبرگزاری مالی ایران ، آرش شورشی مدیر عامل شرکت دانش بنیان فراوری نماینده پمپ های سانتریفیوژ با اشاره به اینکه 13 سال از فعالیت این شرکت می گذرد، گفت: از سال 87 بود که آغاز به ساخت قطعات پمپ های رفت و برگشتی و سانتریفوژ به شیوه مهندسی معکوس با انعقاد قرارداد با یک مجتمع گاز و یک پالایشگاه نفت کردیم.

وی اضافه کرد: در واقع پمپ های سانتریفیوژ از جمله پمپ های متداول در انتقال آب و انواع مایعات هستند که از انرژی جنبشی استفاده می نمایند. نیروی گریز از مرکز مایع را با فشار از چشمی پروانه و از جایی که وارد لوله می گردد خارج می نماید. فشارهای متفاوتی می توانند با تغییر سرعت پروانه، استفاده از پروانه عظیم تر و یا با افزایش تعداد پروانه ها ایجاد شوند. پروانه و مایع پمپاژ شده از قسمت خارجی از طریق مکانیکال سیل ها تفکیک شده اند. محور شفت و بار محوری یاتاقان ها مانع حرکت شفت و کاهش اصطکاک در چرخش می شوند.

به گفته شورشی، پمپ های پلانجری هم مانند پمپ پیستونی با حرکت پلانجر درون پمپ هد باعث حرکت سیال می شوند با این تفاوت که آب بندی در این پمپ ها به صورت فلز به فلز و بدون استفاده (یا استفاده خیلی کمتر) از اورینگ ها و واشرها انجام می گردد.

وی ادامه داد: محصولاتی که در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی و آتش نشانی کاربرد دارند تماماً از دیگر کشورها به ایران می آمد و خرید آنها ارزبری بالایی برای کشور داشت. اما با فراوری این محصولات در داخل کشور، همه این فراوریات، 50 تا 70 درصد ارزان تر از محصولات مشابه خارجی به صنایع ارائه می گردد.

یزد بلاگ: یزد بلاگ | جذابیت های تاریخی و اقلیم شهر جهانی یزد

انوار بلاگ: انوار بلاگ | انجمن و وبلاگ های انوار

منبع: اقتصاد ایران
انتشار: 4 مهر 1400 بروزرسانی: 4 مهر 1400 گردآورنده: quiz1.ir شناسه مطلب: 10361

به "پمپ های سانتریفیوژ ایرانی ساخته شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پمپ های سانتریفیوژ ایرانی ساخته شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید