5 غذای متفاوت برای امتحان کردن در مراکش
به گزارش مجله آزمون اول، با سفر به مراکش، یک کشور پر جنب و جوش با سنت های قدیمی و منظره متنوعی از شهرهای شلوغ، کوهستان ها و بیابان های خشک، غذاهای معطر و ادویه شمال آفریقا را امتحان کنید.

یکی از مقصدهای غذاهایی عالی دنیا، پخت و پز مراکشی با ادویه جادویی لطیف و ترکیبات طعم دهنده جذاب است. فکر کنید زیتونهای سبز ترش با پوست خرد شده لیموترش را به یک مرغ تند و تیز اضافه نمایند، تعجب نکنید اگر که از گوشت کبوتر که با دارچین و شکر غلیظ شده یا ساردین های پوشیده شده با ترکیب طعم دار گشنیز، جعفری، زیره و فلفل قرمز استفاده نمایند. غذاهای مراکش که تحت تأثیر اسپانیا، عربستان و فرانسه از اندلس قرار گرفته است، غذاهای ترکیبی خوشمزه ای هستند که از طعم بی نظیری برخوردار هستند.
1. باسارا Bssara
در یک کاسه، این سوپ غنی از لوبیا پهن خشک به طور سنتی برای صبحانه سرو می گردد.
2. تجین Tagine
خوراک مرغ محبوب در مراکش که همه جا می توانید آنرا پیدا کنید.
3. چرمولای ماهی
Chermoula ترکیبی از گیاهان و ادویه ها و ترشیجات است که به عنوان ماریناد قبل از کباب کردن ماهی و به عنوان یک سس استفاده می گردد.
4. حریرا Harira
مبارک رمضان، روزه در غروب آفتاب هر روز با یک کاسه بخارپز سوپ حریرا شکسته می گردد. غنی از گوجه فرنگی، عدس، نخود و گوشت بره، با فشار آب لیمو و مقداری گشنیز خرد شده سرو می گردد.
5. کفتا تجین Kefta tagine
گوشت گاو یا گوسفند را با سیر، گشنیز تازه و جعفری، دارچین و گشنیز زمینی خرد نموده و قابلمه قرار داده و در یک سس گوجه فرنگی و پیاز می پزند. درست قبل از آماده شدن، تخم مرغ ها در سس شکسته می شوند بعد از پخته شدنشان غذا سرو می گردد.
bbcgoodfood.com
منبع: چمدانbestcanadatours.com: سفر کانادا، تور ارزان کانادا، ویزای تضمینی مولتی کانادا، ویزای مولتی 5 ساله کانادا را از ما بخواهید.