آشنایی با طرز تهیه یک ترشی جدید و متفاوت&hellip
به گزارش مجله آزمون اول، در ادامه طرز تهیه یک ترشی جدید و متفاوت رو براتون انتخاب کردم که امیدوارم خوشتون بیاد…
ترشی انار و لبو
مواد لازم:
لبوی متوسط : 2 تا 3 عدد
سیب سبز ترش : 2 عدد عظیم
انار دانه شده : 2 پیمانه
شکر : 1 پیمانه
نمک : 1 و نیم قاشق مرباخوری
فلفل سیاه : به میزان لازم
سرکه : به میزان لازم
طرز تهیه :
لبو رو بشویید, پوست بگیرید و با رنده درشت رنده کنید و بذارید با کمی سرکه و شکر بپزه. بعد اجازه بدید تا کاملا خنک بشه.
سیب رو پوست بگیرید و با رنده درشت رنده کنید. دانه های انار, نمک و فلفل و شکر رو با هم مخلوط کنید و به سیب اضافه کنید.
حالا این ترکیب رو به لبوهای پخته و کاملا سرد شده اضافه کنید و به میزان لازم روی اون سرکه بریزید و در یک شیشه در بسته برای 3 تا 4 روز در یخچال بذارید. بعد از این مدت ترشی شما آماده است.
نکات مهم :
1 - اناری که برای این ترشی استفاده می کنید, نباید مغز دانه های اون سفت باشه. در اینصورت در ترشی خوشایند نیست!
2 - میتونید شکر رو کمتر بریزید و به جای اون ترشی رو با نمک درست کنید.
پیشنهادات ما:
آشنایی با خواص و مضرات مصرف ترشی و شور
طرز تهیه انواع ترشی
گردآوری و تنظیم: گروه هفت گنج
www.7ganj.ir
منبع : chefgilda.com
منبع: هفت گنجگروه ساختمانی آبان: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت را از ما بخواهید.