تاثیر مواد لبنی بر کاهش خطر دیابت و فشار خون

به گزارش مجله آزمون اول، نتایج یک بررسی نشان می دهد: مصرف شیر با کاهش خطر ابتلا به بیماری دیابت و فشار خون بالا مرتبط است.

تاثیر مواد لبنی بر کاهش خطر دیابت و فشار خون

به گزارش خبرنگاران به نقل از ایسنا، یک تیم تحقیقاتی بین المللی در بررسی های خود به ارتباط میان مصرف میزان قابل توجهی از لبنیات و کاهش خطر ابتلا به بیماری دیابت و فشار خون بالا پی بردند.

در این بررسی تحقیقاتی روی 150 هزار نفر از 21 کشور از جمله کشورهای آفریقایی، آسیایی، اروپایی و آمریکای شمالی و جنوبی انجام گرفت. همچنین سن شرکت کنندگان متفاوت بود و بین 35 تا 70 سال سن داشتند.

دراین بررسی از شرکت کنندگان درخواست شد تا به پرسشنامه ای در مورد مواد غذایی مصرفی در مدت یک سال پاسخ دهند. همچنین از این افراد درخواست شد تا به پرسش های مطرح در مورد میزان مصرف لبنیات از قبیل شیر، ماست، پنیر و خوراکی های تولید شده با لبنیات پاسخ دهند.

محققان شرایط سلامت افراد شرکت کننده را 9 سال بعد مجدد مورد بررسی قرار دادند. به گفته محققان این افراد به طور میانگین حدود 179 گرم مواد لبنی در طول روز مصرف کرده اند همچنین در این بررسی تعیین شد میزان مصرف مواد لبنی در کشورهای اروپایی و آمریکای شمالی و جنوبی بیش از کشورهای آسیایی و آفریقایی است.

به گزارش ایسنا به نقل از مدیکال دیلی، محققان یافته های به دست آمده را بررسی کردند و دریافتند: مصرف مواد لبنی با کاهش 24 درصدی خطر سندروم متابولیک که شامل مجموعه ای از علائم خطرزا در بروز بیماری قلبی است، ارتباط دارد.

bestcanadatours.com: سفر کانادا، تور ارزان کانادا، ویزای تضمینی مولتی کانادا، ویزای مولتی 5 ساله کانادا را از ما بخواهید.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 23 مرداد 1400 بروزرسانی: 23 مرداد 1400 گردآورنده: quiz1.ir شناسه مطلب: 12424

به "تاثیر مواد لبنی بر کاهش خطر دیابت و فشار خون" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تاثیر مواد لبنی بر کاهش خطر دیابت و فشار خون"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید