خبرنگاران ظرفیت فراوری قارج خوراکی در قزوین به 18 هزار تن رسید

به گزارش مجله آزمون اول، قزوین - خبرنگاران - ظرفیت فراوری قارچ خوراکی در استان قزوین طی سال های اخیر به سالانه 18 هزار تن افزایش یافته است.

خبرنگاران ظرفیت فراوری قارج خوراکی در قزوین به 18 هزار تن رسید

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین روز دوشنبه با اعلام این خبر گفت: در حال حاضر حدود 15 هزار تن قارچ سالانه در واحدهای فراوریی استان فراوری می گردد که این رقم در صورت تقاضای بازار تا 18 هزار تن قابل افزایش است.

علی اکبری گفت: این میزان قارچ خوراکی در 35 واحد فراوری و پرورش قارچ فراوری می گردد.

وی گفت: از این تعداد 26 واحد پرورش قارچ خوراکی دارای پروانه تاسیس هستند که ظرفیت فراوری 18هزار و 196 تن در سال است.

به گفته وی در حال حاضر 9 واحد فراوری کمپوست به بهره برداری رسیده اند ظرفیت فراوری 360 هزار تن در سال را دارند.

اکبری افزود: همچنین 2 واحد فراوری کمپوست که پروانه تاسیس دریافت نموده اند 90 هزار تن در سال فراوری دارند.

به گفته این مسوول؛ همچنین پنج واحد فراوری بذر قارچ با ظرفیت چهار میلیون 974 هزار لیتر در سال در استان فعال هستند.

اکبری یادآور شد: استان قزوین در فراوری کمپوست (بستر کشت قارچ) در سال 95 توانست رتبه اول کشور را به خود اختصاص دهد.

به گفته وی اولین پروانه بهره برداری در سطح کشور برای فراوری خاک پوششی استاندارد با ظرفیت 6000 متر مکعب در سال در استان قزوین صادر شده است.

سفر به تایلند: سفر به تایلند | تور تایلند ارزان، تور لحظه آخری، تور نوروز 98، بهار، تابستان، پاییز، زمستان را همراه ما باشید.

ساری فان: ساری فان | مجله سرگرمی،خبری و آموزشی اینترنتی

منبع: ایرنا
انتشار: 1 شهریور 1400 بروزرسانی: 1 شهریور 1400 گردآورنده: quiz1.ir شناسه مطلب: 6943

به "خبرنگاران ظرفیت فراوری قارج خوراکی در قزوین به 18 هزار تن رسید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خبرنگاران ظرفیت فراوری قارج خوراکی در قزوین به 18 هزار تن رسید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید