خبرنگاران مراقب وعده پوچ سودهای نجومی سرمایه گذاری ارز دیجیتال باشید

به گزارش مجله آزمون اول، قم-خبرنگاران- پلیس قم نسبت به تاثیرپذیری مردم از وعده پوچ سودهای نجومی سرمایه گذاری ارز دیجیتال در فضای مجازی هشدار داد.

خبرنگاران مراقب وعده پوچ سودهای نجومی سرمایه گذاری ارز دیجیتال باشید

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری پلیس، رییس پلیس فتا استان قم نیز در مورد سایت های جذب سرمایه که بدون ارائه مجوزهای لازم با وعده واهی پرداخت سودهای نجومی در حال جذب سرمایه کاربران هستند، هشدار داد.

سرهنگ علی موالی در گفت و گویی، ابراز کرد: کلاهبرداران با راه اندازی سایت هایی اقدام به جذب سرمایه شهروندان با ادعای داشتن ربات هایی که دارای الگوریتم پیچیده و خاصی هستند و می توانند به وسیله این ربات ها ارزهای دیجیتال موجود در بازارهای مالی را تحلیل و از آن طریق سودهای قابل توجهی به کاربران خود ارائه دهند در حال فعالیت و جذب کاربر هستند.

رییس پلیس فتا استان قم اضافه کرد: این سایت ها بدون ارائه مجوز و حتی شفافیت در رابطه با مکان ثبت و فعالیت خود اقدام به کلاهبرداری از کاربران می نمایند.

وی ادامه داد: هرگونه فعالیت در این سایت ها به جهت کسب سودهای واهی، جزء سرمایه گذاری های پر ریسک به حساب می آید و جزء از دست دادن سرمایه برای شهروندان هیچ عایدی نخواهد داشت.

سرهنگ موالی در ادامه به شهروندان توصیه کرد: شهروندان باید هوشیار باشند و برای این که در دام کلاهبرداری این گونه افراد گرفتار نشوند، پیش از سرمایه گذاری در هرگونه طرح پیشنهادی از اصالت آن به وسیله مراجع مربوطه اطمینان حاصل نمایند.

رییس پلیس فتا استان قم خاطر نشان کرد: پلیس فتا به صورت شبانه روزی آماده پاسخگویی به شهروندان است، لذا کاربران در صورت مواجهه با موارد مشکوک با مراجعه به بخش مرکز فوریت های سایبری سایت پلیس فتا به آدرس www.Cyberpolice.ir، با ما در ارتباط باشند.

محموله 10 میلیاردی قاچاق در قم کشف شد

فرمانده انتظامی قم از کشف محموله قاچاق به ارزش 10 میلیارد ریال در قم و کشف تجهیزات برقی قاچاق 5 میلیارد ریالی در عملیات دیگری اطلاع داد.

سردار سید محمود میرفیضی، اظهارداشت: مأموران یگان امداد فرماندهی انتظامی شهرستان قم، حین کنترل تردد خودروهای عبوری در اتوبان قم-تهران 5دستگاه خودرو قاچاق بر را توقیف کردند.

وی گفت: در بازرسی از خودروهای مذکور 882 ثوب لباس گرمکن مردانه، یک هزار و 680 ثوب لباس بچه گانه، 130 ثوب پیراهن مردانه، 368 عدد شلوار، 43دستگاه جوش عظیم جوشکاری، 96 دستگاه دریل سیمی، 49دستگاه دریل شارژی و 65دستگاه فرز برقی قاچاق کشف و 5 نفر در این رابطه دستگیر شدند.

سردار میرفیضی اضافه کرد کارشناسان ارزش کالاهای مکشوفه قاچاق را بیش از 10 میلیارد ریال اعلام کردند که در نهایت متهمان به همراه پرونده تشکیل شده برای انجام مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی استان شدند.

فرمانده انتظامی استان قم ادامه داد: هر گونه اقدام به حمل کالای قاچاق می تواند ضربات مهلکی به اقتصاد کشور وارد و افراد زیادی را نیز از کار بیکار کند بنابراین عزم پلیس برای مبارزه با این پدیده ناهنجار و مخرب جدی و قاطعانه خواهد بود.

کشف تجیهزات برقی 5 میلیاردی قاچاق در قم

فرمانده انتظامی قم همچنین از کشف تجهیزات برقی قاچاق، به ارزش 5 میلیارد و 604 میلیون ریال در قم اطلاع داد.

وی اضافه کرد: ماموران یگان تکاوری استان حین کنترل تردد خودروهای عبوری در عوارضی قم-تهران یک دستگاه خودروی وانت مزدا را با بار تجهیزات برقی که از مبدأ استان های جنوبی به مقصد استان همجوار قم در حرکت بود متوقف و با توجه به عدم ارائه اسناد قانونی از سوی راننده، خودرو برای آنالیز بیشتر به پلیس امنیت مالی استان قم منتقل شد.

فرمانده انتظامی استان قم گفت: در آنالیز محموله معین شد کالاهای خارجی شامل تجهیزات دکل های مخابراتی بوده بنابراین متهم اصلی به این پلیس احضار و به دلیل عدم ارائه مدارک لازم دستگیر شد.

وی تجهیزات برقی را شامل 4 هزار و 735 قطعه دانست و اضافه کرد: در ادامه محموله به سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی تحویل و نمونه کالا نیز به گمرک ارسال و کارشناسان ارزش آن را 5 میلیارد و 604 میلیون ریال اعلام کردند.

سردار میرفیضی اضافه کرد: در نهایت متهمان به همراه پرونده تشکیل شده برای انجام مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی استان شدند.

پاتک پلیس به مخفیگاه اراذل و اوباش

جانشین فرمانده انتظامی قم نیز از پاتک پلیس امنیت عمومی استان قم به مخفیگاه اراذل و اوباش و دستگیری 8تن در این رابطه اطلاع داد.

سرهنگ بهادر اسماعیلی، اظهارداشت: در عملیات پیش دستانه پلیس امنیت عمومی استان قم به مخفیگاه اراذل و اوباش 8تن دستگیر شدند.

وی گفت: افراد مذکور قصد داشتند با پیش بینی موتورسنگین در قم اقدام به قدرت نمایی در سطح شهر نموده که با رصد و هوشیاری به موقع پلیس مخفیگاه آن ها شناسایی و با هماهنگی مقام قضائی استان دستگیری آن ها در دستور کار مأموران نهاده شد.

جانشین فرمانده انتظامی استان قم اضافه کرد: در ادامه ماموران پلیس با ورود به محل مذکور، متهم اصلی و 7 تن از همدستانش را دستگیر و طی بازرسی اجرا شده از محل موصوف، 6 قبضه سلاح سرد، مقادیری مواد مخدر و یک عدد افشانه دفاع شخصی کشف شد.

سرهنگ اسماعیلی گفت: در نهایت متهمان به همراه پرونده تشکیل شده برای انجام مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی استان شدند.

جانشین فرمانده انتظامی استان با تاکید بر اینکه برخورد با اراذل و اوباش مقطعی نیست و با کسانی قصد آشوب و شرارت دارند به هیچ عنوان مماشات نمی کنیم، از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه ایجاد مزاحمت و شرارت موضوع را بلافاصله به مرکز فوریت های پلیسی 110 اطلاع دهند.

کشف 5 کیلوگرم هروئین در قم

جانشین فرمانده انتظامی استان قم همچنین ابراز کرد: در عملیاتی 5 کیلوگرم هروئین در قم کشف و 2 تن دستگیر شدند.

وی اظهارداشت: در پیگیری اطلاعاتی پلیس مبارزه با مواد مخدر استان معین شد یکی از قاچاقچیان میخواهد با یک دستگاه خودروی پژو پارس یک محموله هروئین را از تهران به قم منتقل کند، بنابراین موضوع در دستور کارماموران نهاده شد.

اسماعیلی گفت: در ادامه معین شد سوژه از محور ساوه - سلفچگان در حال ورود به استان است که مأموران بلافاصله با هماهنگی مقام قضائی، به محل مورد نظر اعزام و با کنترل تردد خودروهای عبوری خودرو مذکور را شناسایی، متوقف و 2 را در این رابطه دستگیر کردند.

جانشین فرمانده انتظامی استان قم اضافه کرد: سپس در بازرسی از روی جایگاه عقب خودرو توقیفی، 5 کیلو و 450 گرم هروئین در قالب 3 بسته کشف کردند.

اسماعیلی گفت: در نهایت متهمان به همراه پرونده تشکیل شده برای انجام مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی استان شدند. /

یزد بلاگ: یزد بلاگ | جذابیت های تاریخی و اقلیم شهر جهانی یزد

انوار بلاگ: انوار بلاگ | انجمن و وبلاگ های انوار

منبع: ایرنا
انتشار: 4 مهر 1400 بروزرسانی: 4 مهر 1400 گردآورنده: quiz1.ir شناسه مطلب: 19951

به "خبرنگاران مراقب وعده پوچ سودهای نجومی سرمایه گذاری ارز دیجیتال باشید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خبرنگاران مراقب وعده پوچ سودهای نجومی سرمایه گذاری ارز دیجیتال باشید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید