طرز تهیه سیب زمینی مکزیکی
به گزارش مجله آزمون اول، سیب زمینی را می توان به روش های مختلفی درست کرد که یک نوع آن سیب زمینی مکزیکی است.
برای تهیه سیب زمینی مکزیکی به توضیح زیر عمل کنید.
مواد لازم:
500 گرم سیب زمینی کوچک
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1/2 لیوان آب
یک قاشق چایخوری نمک
1/2 قاشق چای خوری فلفل سیاه
1/2 قاشق فلفل قرمز
1/2 قاشق چای خوری پودر پیاز
3 حبه سیر خرد شده
یک قاشق چای خوری آویشن تازه یا خشک
یک قاشق چای خوری رزماری تازه یا خشک
یک قاشق چای خوری جعفری خرد شده برای تزئین
طرز تهیه:
سیب زمینی ها را بدون اینکه پوست شان را بگیرید، تمیز بشویید، از وسط برش بزنید و در یک کاسه بزرگ بریزید سپس یک قاشق روغن، نمک، فلفل، پودر پیاز، سیر، آویشن و رزماری را اضافه نموده و کامل مخلوط کنید، یک ماهیتابه نچسب را روی حرارت میانه گرم کنید بعد سیب زمینی ها را کف تابه بچینید و 1/2 لیوان آب اضافه کنید، در تابه را گذاشته و اجازه دهید تا سیب زمینی ها برای مدت 35-30 دقیقه بپزند تا نرم شوند (البته بعد از 20-15 دقیقه چک کنید اگر آب بیشتری احتیاج دارد اضافه کنید)
وقتی سیب زمینی ها نرم شدند و آبی در ماهیتابه نبود در تابه را برداشته و روغن به جامانده را اضافه کنید، حرارت را بیشتر کنید و به مدت 8-6 دقیقه یا تا زمانی که روی سیب زمینی ها طلایی و برشته گردد پخت سیب زمینی را ادامه دهید. سپس با جعفری خردشده تزیین و سرو کنید.
می توانید با سس سیر یا سس چیلی هم میل کنید؛ عالی می گردد.
نوش جان
منبع: رکنا
منبع: فرارو