طرز تهیه کورن داگ پنیری لذیذ و خوشمزه
به گزارش مجله آزمون اول، خبرنگاران | سرویس آشپزی - کورن داگ (Corn Dog) یک هات داگ است که با لایه ای از خمیر آرد ذرت پوشانده شده و در روغن فراوان سرخ می شود. این فست فود حدود 180 سال پیش، اولین بار در ایالات متحده آمریکا پخته شد و به تدریج در تمام دنیا، مورد توجه افراد زیادی قرار گرفت. اما کورن داگ پنیری، کورن داگی است که در آن قبل از آغشته کردن هات داگ ها با خمیر آرد ذرت، از پنیر موزارلا، گودا یا چدار استفاده می شود؛ در این مطلب با طرز تهیه یک کورن داگ پنیری فوق العاده با ما همراه باشید.
کورن داگ پنیری
مواد لازم برای تهیه 16 عدد کورن داگ | |
سوسیس هات داگ متوسط | 16 عدد |
آرد ذرت | 120 گرم |
آرد سفید | 120 گرم |
تخم مرغ | 1 عدد |
شیر | 235 میلی لیتر |
بیکینگ پودر | 1 قاشق مرباخوری |
شکر | 30 گرم |
نمک | 1/2 قاشق چای خوری |
فلفل سیاه | 1/2 قاشق چای خوری |
پودر سیر (اختیاری) | 1/2 قاشق چای خوری |
پودر خردل (اختیاری) | 1 قاشق چای خوری |
پنیر چدار یا گودا | چند ورق |
روغن مخصوص سرخ کردن | به میزان لازم |
سیخ چوبی | 16 عدد |
دستور تهیه
- آرد سفید، آرد ذرت، بیکینگ پودر، نمک، شکر و فلفل را در کاسه ای بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
- شیر و تخم مرغ را در ظرف جداگانه ای ریخته و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
- مخلوط شیر و تخم مرغ را به مخلوط مواد خشک اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود.
- سپس روغن را در تابه ای با دیواره بلند ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا حسابی داغ شود و دمای آن به 175 درجه سانتی گراد برسد.
- سیخ های چوبی را در هات داگ ها فرو کنید و سپس یک ورقه پنیر به دور آن بپیچید، طوری که پنیر به اطراف آن ها بچسبد.
- سپس هات داگ ها را به مدت 20 دقیقه در فریزر قرار دهید.
- پس از 20 دقیقه، هات داگ ها را از فریزر خارج کنید و در مایه کورن داگ بغلطانید تا کاملا به آن آغشته شوند.
- کورن داگ های پنیری را در روغن داغ قرار دهید و حدود 3 الی 4 دقیقه صبر کنید تا به رنگ طلایی روشن درآیند.
- کورن داگ پنیری سرخ شده را روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
کورن داگ ها را در ظرف سرو بچینید و همراه با سس کچاپ، سس مایونز یا هر نوع سس دلخواهی، به عنوان یک عصرانه خوشمزه میل کنید.
نکته: وجود شکر در مواد مایه کورن داگ، نه تنها باعث شیرین شدن آن نمی شود بلکه باعث می شود کورن داگ ها پس از سرخ شدن، خوشرنگ تر شوند.
سخن آخر
هرچند کورن داک پنیری خوراکی خوشمزه است که غالبا مورد توجه بچه ها و نوجوانان قرار می گیرد، ولی متخصصان تغذیه مصرف بیش از اندازه آن را توصیه نمی کنند. اینگونه فست فود ها ارزش غذایی کمی داشته و باعث چاقی و اضافه وزن می شوند. البته ناگفته نماند که با تهیه کورن داگ با سوسیس خانگی و یا طبخ آن در فر، می توانید از خوردن غذایی سرشار از پروتئین و فیبر لذت ببرید. لازم به ذکر است که شما می توانید این کورن داگ لذیذ را به عنوان فینگر فود برای جشن های تولد تهیه کرده و سرو کنید.
در صورت داشتن سوال یا پیشنهاد، از طریق قسمت نظرات و پرسش ها با ما در ارتباط باشید.
منبع: setare.compariblog.ir: پری بلاگ | در دنیایی از وبلاگ ها و وبسایتهای خبری و علمی چرخی بزنید