طرز تهیه فالوده شیرازی خانگی با نشاسته

به گزارش مجله آزمون اول، فالوده یکی از دسرهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که با استفاده از نشاسته، یخ و گلاب تهیه میشود. با طرز تهیه فالوده شیرازی خانگی آشنا شوید.

طرز تهیه فالوده شیرازی خانگی با نشاسته

سرویس آشپزی - فالوده یا پالوده یکی از دسرهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است. در واقع فالوده نوعی دسر یخی است که از قرارگرفتن رشته های باریک نشاسته در محلول آب، یخ و شکر تهیه می گردد. پالوده شیراز، کرمان و یزد معروف ترین نوع فالوده هستند که نوع شیرازی آن را معمولا با یک چاشنی مانند آب لیمو، عرق نسترن و یا شربت آلبالو میل می نمایند اما پالوده کرمانی را با گلاب و نعناع مخلوط نموده و مصرف می نمایند.

فالوده شیرازی از دو نوع دیگر شناخته شده تر و مشهورتر است و در بسیاری از بستنی فروشی های سراسر کشور و حتی بستنی فروشی های ایرانی خارج از کشور نیز همراه با بستنی سنتی و یا تنها فروخته می گردد.

رشته های نازک فالوده در گذشته به روش سنتی و کمی سخت و وقت گیر تهیه می شد اما امروزه، با استفاده از ماشین های صنعتی، این رشته ها با سرعت و در مقدار بسیار زیاد تهیه می شوند. البته گاهی به دلیل راحتی کار بعضی افراد برای تهیه فالوده شیرازی از رشته های نودل برنج یا نودل چینی استفاده می نمایند که این روش با روش سنتی بسیار متفاوت بوده و این فالوده کیفیت و اصالت فالوده شیرازی اصیل را نخواهد داشت.

در اینجا قصد داریم طرز تهیه فالوده شیرازی خانگی به روش سنتی را به شما آموزش دهیم پس با ادامه مطلب همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه فالوده شیرازی خانگی

نشاسته250 گرم
آب2 لیوان
گلاب1/3 لیوان
آبلیموبه میزان دل خواه

طرز تهیه فالوده شیرازی خانگی

  1. ابتدا آب و نشاسته را مخلوط کنید.
  2. مخلوط را داخل قابلمه نچسب بریزید.
  3. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و با قاشق چوبی مرتب هم بزنید تا مایه فالوده بجوشد.
  4. حالا گلاب را اضافه نموده و آن را به هم بزنید تا غلیظ، کشدار و سفت بگردد.این کار حداقل 20 دقیقه زمان احتیاج دارد.
  5. وقتی مایه به شکل توپ در وسط قابلمه نهاده شد، یک دمکنی روی قابلمه قرار دهید و شعله را تا حد ممکن کم کنید تا خامی نشاسته گرفته گردد.
  6. حالا در ظرف بزرگی، مقداری آب و یخ فراوان ریخته و ظرف را نزدیک چرخ گوشت قرار دهید.
  7. ریزترین پنجره چرخ گوشت را به آن وصل نموده و مایه فالوده را داخل چرخ گوشت بریزید.
  8. ظرف یخ را طوری قرار دهید که رشته های فالوده به محض بیرون آمدن از چرخ گوشت، داخل آن بریزند.
  9. به صورت مداوم و به آرامی، رشته ها را با دست زیرورو کنید. بهتر است برای این کار، دستکش دست کنید تا دستتان یخ نکند.
  10. پس از انتها کار، مقداری یخ را خرد نموده و کمی گلاب و شربت آبلیمو به آن اضافه کنید.
  11. موقع سرو، کمی شربت آبلیمو روی فالوده بریزید و با یک حلقه لیمو ترش، آن را تزیین کنید.

فالوده شیرازی خانگی و سنتی شما آماده است. می توانید این فالوده را با شربت آلبالو نیز سرو کنید. امیدواریم از این آموزش نهایت استفاده را ببرید و بتوانید در منزل، یک فالوده خوشمزه و اصیل تهیه کنید.

منبع: setare.com
انتشار: 11 آبان 1399 بروزرسانی: 11 آبان 1399 گردآورنده: quiz1.ir شناسه مطلب: 16256

به "طرز تهیه فالوده شیرازی خانگی با نشاسته" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه فالوده شیرازی خانگی با نشاسته"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید