طرز تهیه کاسرول برنج و گوشت با سس سالسا
به گزارش مجله آزمون اول، در این مطلب طرز تهیه کاسرول برنج و سبزیجات را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای کاسرول برنج و گوشت :
گوشت چرخ کرده | 450 گرم |
پیاز خرد شده | 1 عدد |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق سوپخوری |
برنج پخته | 4 پیمانه |
آبلیمو | 2 قاشق سوپخوری |
سس سالسا | 1/2 پیمانه |
پنیر پیتزا | 1 پیمانه |
فلفل پاپریکا | 1/2 قاشق چایخوری |
پودر آویشن | 1 قاشق چایخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
روغن | به میزان لازم |
روش تهیه کاسرول برنج و گوشت :
ابتدا گوشت را آماده کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس پیاز را داخل آن تفت دهید. بعد از اینکه پیاز نرم و طلایی شد، گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و همراه با پیاز و رب گوجه فرنگی تفت دهید.
وقتی گوشت کاملاً پخت، برنج و سس سالسا را اضافه کنید. حالا مواد را به آرامی هم بزنید تا با هم مخلوط شود. در صورت نیاز مقداری نمک و فلفل هم بریزید. فلفل پاپریکا، پودر آویشن و آبلیمو را هم بریزید و هم بزنید. سپس تابه را از روی حرارت بردارید.
فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. مخلوط را داخل ظرف مورد نظر و پنیر را هم روی مواد بریزید. حالا ظرف را به مدت 30 دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیر آب شده و خوراک آماده شود.
بعد از زمان ذکرشده، ظرف را از فر درآورده و صبر کنید تا کمی سرد شود. سپس آن را سرو کنید.
فوت و فن :
سس سالسا را با ترکیب گوجه فرنگی رنده شده، زیره، فلفل قرمز، پونه خرد شده درست کنید.
منبع: گردشبانگروه ساختمانی آبان: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت را از ما بخواهید.